Tutorial Tudung Aj - All About Love

Monday, June 8, 2015

Tutorial Tudung Aj

Assalammualaikum....



Komen dr ex bos MV...Cik sally..nak minta up tutorial...hahaha,,,,segan sebenarnya aka tak ckup yakin lagi berkongsi tutorial..tapi xpa akan cuba diusahakan ya CS....

KAlau tak 3-4 gaya boleh lah..tapi itu pun kena tgu tahap keyakinan yea,,,,sorry tau..kawan2 ada tak tutorial tudung aj....

kalau kat group d FB Mv mmg takkan share sebab tuan punya badan dah pesan


5 comments:

  1. hehe..sy pun blajar tutorial dr fb je..dah giler aj sejak jd seller tak bertauliah...btw klu nk beli tudung AJ singgah le fb sy..:)

    ReplyDelete
  2. haaa bila nak buat su hihi....ni pon tadi pakai tudung AJ sambil berkata dalam hati cane nak pakai cam su tu, buat gambar je x yah video :)

    ReplyDelete
  3. hihi..buatlah..blh blajar jgk

    ReplyDelete