Followers

Wednesday, June 10, 2015

Home » » Tutorial:Bawal AJ Ala Shawl

Tutorial:Bawal AJ Ala Shawl

Assalammualaikum...

Menunaikan permintaan CS yg nak MV buat tutorial AJ..so hari ni bagi satu tuto yg mudah iaitu pemakaian bawal ala shawl

Mula2...lipat tudung empat segi tepat..kalau nak labuh sikit just adjust lipatan segi empat tu...jom tengok gambar yg x berapa nak cun d bawah ni...

pakai sebelah panjang sebelah pendek

tarik yang bahagian panjang dan lilitkan di atas kepala..

tara pinkan dan siap...

pinkan di kedua2 bahu

ok siap....
Sekian tuto yang tak berapa nak comel dari MV..sila lah cuba ok..dah cuba nnt share dgn MV

4 comments:

  1. ini kena belajar ni dengan kakak MV ni...

    ReplyDelete
  2. su..depan dia mcm tepi yang sebelum lipat je...betul kn ke mata CS yang rabun hihi
    thanks su, cantik dah tu. nanti ada time buat yg depan ada brooch ke bunga tu ye...lap u la :)

    ReplyDelete
  3. hai mv... amboiiii makin lawa aih... hihi...

    ReplyDelete