Sinopsis Eksperimen Cinta - All About Love

Thursday, June 25, 2015

Sinopsis Eksperimen Cinta

Assalammualaikum.....
Pinjam en google
Kali pertama bertentang mata, Tengku Aaron Shah sudah mula tertarik dengan perwatakan Damia Farisha Razak yangg lain daripada perempuan lain di sekelilingnya. Sangat tak terduga sikapnya. Tengku Aaron mengugut Damia untuk menerima lamarannya, semata-mata hanya untuk bereksperimen cinta. Hakikatnya, perkahwinan itu adalah untuk mengaburi mata semua orang terutamanya kembarnya Tengku Andrean yang dianggapnya telah merampas kekasihnya, Seri. Aaron mahu tunjukkan yang dia juga boleh hidup bahagia. 

Kehidupan mereka berubah apabila duduk serumah. Cemburu menguatkan rasa hati. Berjauhan membuaikan rasa rindu. Kehadiran Salmi yang cuba menuduh Tengku Aaron menghamilkannya mengganggu kebahagiaan rumahtangga mereka. Bagi Damia selagi lafaz talaq tidak terucap, selagi itu maruah Aaron akan dijaga.

Macam best jer kan..semalam tak sempat tengok pun...tapi kalau tengok kat online ni cerita macam menarik...tak taulah kalau drama...tapi dah lah pelakon nya izreen azminda n fahrin ahmad....memang mantop..

Cerita main 7.00 malam setiap sabtu n ahad di tv3....

3 comments:

  1. best cte ni...watak izreen mmg klakar

    miraadzlia.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. best tapi selalu termiss.. Lain dari cerita yg sedia ada.. Lgpun pelakonnya dua2 mantap.. Suka kerekter Izreen Azmida..

    ReplyDelete