Followers

Showing posts with label kerja library. Show all posts
Showing posts with label kerja library. Show all posts

Saturday, November 12, 2016

screen - tak suka tak apa


Jikalau orang tak suka tak apa
Tapi janganlah kau mengata
Sudah menjadi adat di dunia
Ada rupa dan berharta orang suka

Jikalau orang tak suka tak apa
Biarlah ku mengundur diri
Mungkin kau rasa aku tak sepadan
Dengan dirimu

Ku sedar diri ini
Aku hanyalah insan biasa
Tapi aku ada harga diri

Walaupun terguris hati ini
Hingga menitis air mata
Namun semuanya tak bererti
Bagimu

Waktu orang suka semuanya indah
Waktu dah tak suka oh ada-ada saja
Sukarnya nak ku temui
Cinta yang sejati dan bahagia

Jikalau orang tak suka tak apa
Tuhan masih menyayangiku
Moga suatu hari akan tiba
Jodoh buatku dengan insan
Yang ikhlas cintanya

**tak suka tak apa jangan kau mengata... sudah menjadi adat di dunia ada upa dan berharta orang suka...deep lirik ni kan..layan ya....MV masih lagi misi katalog sambil dengar lagu..sikit lagi mau siap..pastu buli sudah hantar skt...

Hez Hazmi - Setiaku (Official Lyric Video)



Assalammualaikum....

layan lagu hez hazmi... Setiaku....suka dengar lagu ni..tapi tak kenal penyanyinya ..hahah..boleh kah macam tue....hari ni MV kerja...jaga bilik seminar ..sambil tue siapkan katalog buku...

Then hantar SKT(sasaran kerja tahunan) 2016...Fighting....

Monday, May 5, 2014

Shelving...

Assalammualaikum...

tak sedar my haikal snap ni picture

tengah susun buku...
Ni masa MV shelving buku di rak library last week....abg haikal yg snap this picture...mula2 dia snap dia cakap mama nampak gemuk..so dia ambik dari jarak yg jauh 3 langkah...nah nda sudah gemuk mama...hihi abg2 suka2 jak dia ar...

Ni kejap lagi nak sambung shelving balik..sebab ada 3-4 rak lagi yg tak settle...nnt ada masa MV balas kunjungan yea..sorry tau..