Black & White - All About Love

Thursday, March 21, 2013

Black & White

Assalammualaikum...

Anda peminat drama cina??MV salah seorang peminat drama cina..Nda tau kenapa mungkin darah keturunan chinese tue ada dalam diri MV kot.Banyak drama cina yang MV ikuti sekarang.

MV kongsikan drama cina yang MV tengok iaitu Black & White...Drama taiwan yang mengangkat  Vic Chou iaitu ahli kumpulan F4..F$ yang terkenal dengan drama Meteor Garden ...Dan kumpulan F4 juga terkenal dengan 3 album  Meteor RainFantasy 4ever, and Waiting for You..

Drama ini juga membariskan pelakon seperti  Mark ChaoIvy Chen, dan Janine Chang..Drama ini berkisar polis di Taiwan yang berdepan dengan Persatuan Sanilian(kongsi gelap)..

Chen Zai Tian seorang polis yang identitinya dipalsukan oleh Persatuan Sanilian kerana pada mulanya dia adalah seorang pengemis yang mukanya agak hodoh.....manakala rakan sejawatnya Wu Ying Xiong seorang polis yang sangat berkaliber....

Semalam Wu Ying Xiong kehilangan pistol & pistol itu digunakan untuk membunuh Chen Jun Lin(polis)...Apakah kesudahan nya MV tak sabar nak tengok hari ni....MV nak sangat tau kenapa identiti si Chen Zai Tain ni di rahsiakan...

Ada yang tengok drama ni tak...main kat TV2 jam 6.00 ptg,,ehm ada ker peminat F4??masih kah kamu ingat dorang ni???


pinjam dari google

pinjam dari google

pinjam dari google

pinjam dari google

18 comments:

  1. Akak suka...walaupun takder chinese blood line. Tapi sekarang dah tak tengok sbb tak ada masa. Kalau dah start, mesti jadi addicted sangat.

    ReplyDelete
  2. saya pulak jarang tgk drama/filem cina. kalau zaman jackie chan dan stephen chow, mmg layan!

    ReplyDelete
  3. deql jarang arr tgk citer cina ni..kalo hubby deqla suka la..MV mmg mcm cina pun... =)

    ReplyDelete
  4. suka sangat ngan drama ni.. hee :D suka drama Silence lakonan Vic Zhou gak.. tapi drama tu sedih :'(

    agak lawak last episode masa nak pergi kejar penjahat tu.. hee :D tapi still tak puas tengok

    ReplyDelete
  5. dulu masa2 sekolah layan gak drama cina kt tv..sekarang ni x lyn dh sbb dok layan drama korea jer hehe..

    ReplyDelete
  6. jaa jarang bukak tv2 xtahu pun pasal citer ni..adeh...

    ReplyDelete
  7. METEOR GARDEN TU BEST...SHAN CAIIII..:)

    ANGGOTA F4 TU SEMUA HENSEM2

    ReplyDelete
  8. dulu nur peminat tegar drama cina tau...
    lpeas tv kat opis rosak, terus nur tak dapat tgk...
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  9. dulu time sek bila ptg mesti lyn cite cine tb2 ... tp skrg dh takda masa nk tgk tb :)

    ReplyDelete
  10. srmua pinjam dr goohle ye Mv..haha

    ReplyDelete
  11. tang meteor garden tu mmg melonjakkan nama dia...tp yaut lyn pon cite tu jer..len cite tak layan...huhuhu

    ReplyDelete
  12. dulu suka sangat tengok drama cina tau.. sekarang dah kurang.. sebab kekangan masa.. hihihi

    ReplyDelete
  13. MV, Ros cash out tu cukup2 boleh keluarkan je.. hihihi.. tak banyak mana pun. tapi, syukur itu yang pertama hasil berblog.. :)
    thanx tambahkan tabung Ros :)

    ReplyDelete
  14. dulu2 masa sekolah layan gak. skrg sbb dah banyak choice kan, tak layan sgt dah. hihi..

    ReplyDelete