Followers

Sunday, March 24, 2013

Home » , » Tiru Macam Saya

Tiru Macam Saya

Assalammualaikum...

Kali ni MV buat entry mengenai Kakak AYu...Dia minta MV ambil gambar dia tengah menari..Rasanya kamu tau tarian yang dia buat ni...


gigi pun dah hilang
Alamak gigi kakak ayu pun dah hilanglah....Cuba teka tarian apa yang kakak Ayu buat...kamu tau kan tarian tue...sebab ramai yang tak suka..Tapi bila budak2 dah buat kit alayan kan jelah...jangan orang tua..sebab buruk jadinya.
berisi nampak kakak ni
tengok abah dia..sampai naik tension tengok dia menari..sebab dia menari kat tengah perantaraan kerusi driver dengan kerusi sebelah driver...semangat lagi dia menari
akulah princess yang paling comel.
Berisi pula kakak ni mama tengok...Ya kakak AYu ni peminat princess,,bagi dia warna pink tue semua dia mau..apa2 jak lah yang pinky pastinya dia suka....

Kakak sekarang sudah semakin bertambah ilmu yang dia belajar...kalau dulu MV ajar suku kata langsung dia tak mau..tapi baru2 ni...dia balik...terus baca buku yang MV buat..ala..MV buat yang suku kata "BA BE BI BO BU...CA CE CI CO CU"...

Kakak Ayu baca sampai Z...sekarang dia rajin mengeja....tak sabar mau tengok dia boleh membaca dengan lancar sebab lepas ni boleh baca blog mama pula kan kakak..Doakan Kakak AYu & Abg Haikal cepat pandai baca ya auntie & uncle...

12 comments:

  1. sama ngn anak buah sy
    ske kaler pink
    gigi..comei..haha

    ReplyDelete
  2. Amboi sakan kakak Ayu menari gangnam tu yek..hi hi

    ReplyDelete
  3. wah ntah2 kalau dia pandai membaca, terus wt blog lak nt.hehe

    ReplyDelete
  4. Aamiin.. Cepat2 pandai membaca dengan lancar :)
    Oppa gangnam style dlm kete ke kakak Ayu

    ReplyDelete
  5. Ni mesti "Opah nganyam style"....
    Hhahhahah..

    ReplyDelete
  6. kemain cergas lagi dia.. tarian apa tu eh? x nmpk gmbr...

    ReplyDelete