Followers

Tuesday, March 19, 2013

Home » , » Rock Oo RImba Bara Kembali

Rock Oo RImba Bara Kembali

Assalammualaikum...

Rehat sekejap..baru selesai menyusun buku di rak...ngadap pc sambil update blog...melayan ost Rock Oo RImba Bara Kembali TIka..

MV suka lagu ni..semalam MV tengok Rock Oo RImba Bara Kembali kat rumah okey..bukan kat pawagam..hehehe...kawan download MV pun copy lah..Layan ni dengan MY haikalAYu...MY Hubby pun layan juga..

Best cerita ni bagi MV..walaupun mengisahkan muzik rock tapi ada mesej yang mau disampaikan..Kata My Hubby...iyalah kot..sebab semangat amy yang menaikkan nama rimba bara...

percintaan...Sape bilang orang2 yang minat muzik rock dalam hati takde taman..hehehe...sekeras2 mana pun hati lelaki itu pasti akan cair dgn seorang wanita...

MV bagi 5 star untuk filem ni...part paling sedih bila AMy nangis...perghhh mmg tersentuh...Que Haidar mmg the best....

Kamu dah tengok ke belum Rock Oo RImba Bara Kembali???apa pendapat kamu???

Tabung HAW
Only one month left to win yourself prizes up to RM10,000!  
Trade in phone lama untuk dapatkan Samsung SIII mini yang baru!  
Win the grand prize of RM3000 by creating your own version of these songs!

KENJimbaran
YNOTGraffiti2

11 comments:

  1. dah tgk .... best sgt!! tersentuh bab yg gitaris tue tenking awek dia time nk naik bus ke KL ... nmpk rockkk tp dlm hati ada taman ^^

    ReplyDelete
  2. belum tengok lagi. ;)

    klik2 nuff.

    ReplyDelete
  3. rock oooooooooooo kenan amy mat piah...hiih bestciter nih

    ReplyDelete
  4. dah tgk dah aritu kat wayang.. mmg lawak sgt :)

    ReplyDelete
  5. Lambat MV bersiaran hari ni...
    Tak tengok lagi citer tu...
    Tunggulah kalo kuar kat astro first...

    ReplyDelete
  6. terbaiklah que haidar... done clik2 yer mv

    ReplyDelete
  7. nur tggu astro first kot..hiihi

    ReplyDelete
  8. movie yg hubby nak sgt tgk..tp x smpt nk tgk sbb bz koje...hukhuk

    ReplyDelete