Followers

Monday, March 18, 2013

Home » » Segmen: Featured Me on Bubbly?

Segmen: Featured Me on Bubbly?

Assalammualaikum



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better... 


**jom join

27 comments:

  1. MV sayang...thanks sebab sudi join segmen Farah yang x seberapa ni... hu hu hu...baru nak hantar official invitation...rupa2nya MV lagi cepat dari Farah... ^_^

    nanti jangan lupa semak senarai peserta dan blogwalking yer...

    ReplyDelete
  2. Singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  3. deqla pun baru je join...hihi...

    ReplyDelete
  4. SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    ReplyDelete
  5. singgah dr segmen yg sama :)

    http://anisanisa33.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  6. dari segmen yg sama!! :D

    http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  7. MV..ayut dtg join yg same..hihihi ^^

    ReplyDelete
  8. weeee, kite datang dari segmen yang sama. singgah blog kite pula ^_^

    http://www.sweetsour93.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  9. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis bw and follow kat cni :)

    ReplyDelete
  10. Salam dari segmen....done follow and follow kembali Elfirah Long

    http://impianzafirah.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  11. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  12. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye.. salam kenalan kembali..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    follow ~
    833

    ReplyDelete
  13. salam ..
    dari segmen yang sama...done follow..
    jom singgah blog sini plak

    elfekluz1921@gmail.com

    ReplyDelete
  14. dari segmen yg sama , done follow , jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete
  15. salam.. mia singgah dari segmen yang sama

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    ReplyDelete