Followers

Wednesday, March 13, 2013

Home » » "Mini GA sempena 2nd Anniversary"

"Mini GA sempena 2nd Anniversary"

Assalammualaikum...



Klik Banner untuk Join

MV rehat jap dr buat Follow up...ada 19 jabatan lagi belum bagi keputusan drpd 43 badan berkanun di Sabah..Chayok2x...Dan kamu yg 19 lagi  tue..tolonglah angkat telefon...

CIk Sue Ajak MV join GA ni....So MV pun curi2 masa untuk join..

Ceritakan KENANGAN MANIS ANDA DENGAN INSAN TERSAYANG, suami, isteri, gf,bf, family, tak kisah asalkan orang yg anda sayang. Panjang entry tak kisah, pendek ka panjang ka.

Kenangan Manis MV dengan insan tersayang..rasanya ada yang tahu dulu MV pernah berpisah dgn Abg Haikal selama 3 bulan....MV dapat kerja kerajaan masa dalam pantang lepas bersalin abg haikal,,,

Terpaksa minum air akar bayam untuk berhentikan air susu badan...mmg seksa...sampi tak lalu makan....sudahlah hampir 2 minggu berpisah dgn hubby..sebab hubby keja di KL....bila huby dekat rasa rindu dgn anak makin terasa...

Boleh dikatakan tiap hari berendam dgn air mata....dan dengan berbekalkan baju my haikal yang MV bawa & gambar yg FIL kirim..itulah yg menjadi pengubat rindu...Serius..masa ini badan tak sebsar skg(**hehehe),,makan hati berulam jantung...

Dan suatu hari,MY FIL call bagitau yg dorang akan dtg ke Tangkak..Ya Allah..masa ni TUhan jak yg tau perasaan MV mcm mn...Masa ni MV tengah pregnant ayu(**Sebab haikalayu kembar tahun)...

MAsa ni tengah morning sickness..mmg lemah tapi bila dengar abg haikal nak datang terus segar...hari2 menghitung hari...dan bila dia sampai..MV terus peluk dia..masa ni dia dah bam2...

Tak sama mcm dia yg MV tinggalkan..Ya Allah rasa bersalah sgt..tp Yang MV rasa happy sangat bila reaksi dia bila MV nak dukung...Abg haikal tak nangis...dia pandang MV...dia kenal suara MV sebab MV selalu bercakap dgn dia dlm fon...Senyuman dia...gengaman tangan dia....Saat itu yg paling manis bagi MV...Sampi sekarang MV hingga saat itu..

Mini GA berlangsung:
27 FEB 2013-17 MAC 2013 11.59pm
Pemenang akan diumumkan 2 hari lepas selepas tarikh akhir.

Jom Join DI SIni

**taip entry ni rasa nak nangis jer....






20 comments:

  1. menarik cita MV..dh baca pn dh tahu perasaan Mv sgt la sedih kan..slmt bersegmen..

    ReplyDelete
  2. Sedihnya....
    Apapun goodluck ye...

    ReplyDelete
  3. laa.. jgn la nanges.. kata kngn manis...hihi... good luck!

    ReplyDelete
  4. saya yg baca ni pon rasa sedihh jugakk huhu.
    ape2 pun gud lakk ye :)

    ReplyDelete
  5. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee..
    http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Good Luck utk GA nih semoga menang yer

    ReplyDelete
  7. Nk hentikan susu bdn pun kena minum akar kayu. Eh nani bru tau. Ilmu baru ni :)

    ReplyDelete
  8. sebak pula nur baca...
    sedihkan kena pisah dgn ank...

    apapun, semoga berjaya mv

    ReplyDelete
  9. Teharu saya baca, mmg payah seorang ibu berpisah dengan anak yg masih menyusu, JJ dulu lama tak jumpa papa dia pun dah tak tertanggung. ibu lagi la. Now u all dah bersama kembali semua :D:D

    ReplyDelete
  10. tq join..rajin2 jenguk kenangan manis blogger lain kat sini,

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2013/02/senarai-peserta-mini-ga-sempena-2nd.html

    akan d update setiap malam..;-)

    1. saya dan adik saya kembar tahun juga, saya bulan 2 adik saya bulan 12..;-) perempuan..
    baca sini klu sudi

    http://nazirahnyerr.blogspot.com/2012/10/kami-kembar-tahun.html

    2. kisah mv sama dgn adik saya, dia pun terpaksa berpisah dgn anak dia yg baru berusia 3 bulan sbb sambung balik pengajian yg tertangguh, kesian sgt tgk dia..

    ReplyDelete
  11. selamat bersegmen sis.. kita pun join GA ni gak.. ^_^

    http://aetyhasteja.blogspot.com/2013/03/mini-ga-sempena-2nd-anniversary.html

    ReplyDelete