"GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA" - All About Love

Wednesday, March 27, 2013

"GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"

Assalammualaikum..

Klik Sini Untuk join
MV join  "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA" sebagai tanda sokongan untuk ahli GSF...Syarat2 untuk GA ni..Jom tengok di bawah :

Copy dr penganjur..
Dan syarat ke-3:
kina meletakkan nama giveaway ini sebagai  "GIVEaway segaN SILu by KINara KInatARA"adalah kerana kina seorang yang pemalu..chewah..malu malu kucing gitu..dan sesuai dengan nama kina Nor Rabiatul Adawiyah....dan juga malu sebab baru je sambut birthday kan3x(**betul kena ayat kak MV ni??)

MV tag 
GSF & semua pembaca blog



giveaway segan silu by kinara kinatara di taja oleh 
Afie Qaisarah,Baju Muslimah Awanazstyle,EyQin AsyiQin,Qaseh FarraBlogspot, SyieraShiera, Heirizalieyana,YanaMissNick Collection,De' Wanie Scarf and Shawls,Ain Al-Khawlani,Tudung Bawal Trendy (Marsya Scarf),Sanvirus Owl,kak deqla,kak sue-rya,kak nurul.mama alya boutique, karukordjagaus, kak ayu,tudung 4u,Aimi Munirah,Shuhada Shah.

senarai sponsor yang perlu di like dan di follow

Tarikh GA berlangsung 26 march dan tamat pada 26 april 2013..

(**kina kak MV dah like & follow semua..tapi untuk blog shuhada Shah link blog kina kena betulkan sebab error..)





17 comments:

  1. good luck MV! sue pun salah seorang penaja. hehehe

    ReplyDelete
  2. MV selamat bersegmen yer..banyak segmen lah sekarang nie...

    mselim3

    pls: Moga tambah kenalan k...

    ReplyDelete
  3. MV selamat bersegmen yer..banyak segmen lah sekarang nie...

    mselim3

    pls: Moga tambah kenalan k...

    ReplyDelete
  4. nama ayut juga ada di situ...huhuhu :) thanks tag ayut...byk btul dh ni kena tag...hohohoho.. :D gud luck yer :)

    ReplyDelete
  5. good luck MV.. deqla pun sponsor GA ni..hihi..

    ReplyDelete
  6. o kina ada lancar giveaway ye,insyaallah ada masa nnt saya join :)

    god luck dear :)

    ReplyDelete
  7. Nanti nak kena join ni..gud luck MV

    ReplyDelete
  8. Tq MV sebab tag akak...
    Nanti akak join...

    ReplyDelete
  9. Salam MV..kak intan pon lama dah x singgah sini...rindu MV..:))

    Selamat bersegmen yer MV....Good luck

    ReplyDelete
  10. thanks sebab sudi join mv:)

    mv the first contestant...

    ReplyDelete