Juara Fear Factor Selebriti Malaysia - All About Love

Sunday, March 31, 2013

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia

Assalammualaikum...

 MV ada update entr pasal episod kemuncak Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini...MV tak tengok pun semalam..sebab MV tengok bola..pas tue temankan abg haikal tidur..my hubby je yang tengok...

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia ialah Hairul Dan Dazrin..Tahniah..Kamu memang the best..MV tanya My Hubby sape yang menang..My Hubby jawab"tue yang berlakon sama c el(setia Hujung Nyawa)...hehehe tengok dia tak tau nama pelakon..dia ingat dramanya jer..

pinjam dari google


pinjam dari google
Tahniah juga untuk 3 lagi pasukan yang mara ke Final..terutamanya Elfira LOy...satu2nya peserta perempuan yang tinggal...DAfi & joey tahniah sebab dah banyak menang cabaran..Begitu juga hefny & Hafizul...tak lupa juga buat ajak...

TAhniah semua...

17 comments:

  1. Semlam xsmpt tgk. Sawo ajak p tgk wayang. G.i joe. Best2222

    ReplyDelete
  2. awal-awal ingatkan dafi & zoey yg akan menang :)

    ReplyDelete
  3. Mv yang dazrin tu pulak teringat adam dan hawa je kan

    ReplyDelete
  4. saya letak mereka sebagai entry utama saya kali ini, kerana tengok niat mereka mak ayah pergi mekah dan menderma untuk anak yatim..kan mulia tu..tauladan yg baik

    ReplyDelete
  5. tahniah pd mereka
    nebes tengok semalam

    ReplyDelete
  6. wah tahniah...pcl x tengok lg.

    MV selamat berhujung minggu..

    ReplyDelete
  7. Tahniah untuk depa berdua...alhamdulillah..hajat depa tercapai untuk beramal...

    ReplyDelete
  8. dahhh agk da siorg menang. yg lain pown terbaek.. niat yg murnu pastu diredhai Allah.

    ReplyDelete
  9. ikram setia hujung nyawa tu... hihihihi.... tahniah2x..

    ReplyDelete
  10. sempoi...nsb baek gambit dah keluar kalau x spoi je nk nengok fearfactor

    ReplyDelete
  11. cikna teka bdk2 on air tu yg menang. hehe..

    ReplyDelete
  12. x penah tgk... apapun tahniah buat mereka..dah rezeki mereka kan...

    ReplyDelete
  13. Nur mmg suka diorang menang.... :)

    ReplyDelete