All About Love: Juara Fear Factor Selebriti Malaysia
Showing posts with label Juara Fear Factor Selebriti Malaysia. Show all posts
Showing posts with label Juara Fear Factor Selebriti Malaysia. Show all posts

Sunday, March 31, 2013

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia

8:13 AM
Juara Fear Factor Selebriti Malaysia
Assalammualaikum...

 MV ada update entr pasal episod kemuncak Fear Factor Selebriti Malaysia di Sini...MV tak tengok pun semalam..sebab MV tengok bola..pas tue temankan abg haikal tidur..my hubby je yang tengok...

Juara Fear Factor Selebriti Malaysia ialah Hairul Dan Dazrin..Tahniah..Kamu memang the best..MV tanya My Hubby sape yang menang..My Hubby jawab"tue yang berlakon sama c el(setia Hujung Nyawa)...hehehe tengok dia tak tau nama pelakon..dia ingat dramanya jer..

pinjam dari google


pinjam dari google
Tahniah juga untuk 3 lagi pasukan yang mara ke Final..terutamanya Elfira LOy...satu2nya peserta perempuan yang tinggal...DAfi & joey tahniah sebab dah banyak menang cabaran..Begitu juga hefny & Hafizul...tak lupa juga buat ajak...

TAhniah semua...
Read More