Followers

Tuesday, March 19, 2013

Home » , » Baby Chair

Baby Chair

Assalammualaikum..

Pinjam Google

Kenal dengan gambar di atas...Siapa yang ada anak pasti akan cari ni kalau pergi restoran kan3x...setuju tak???Apa kena baby Chair ni dengan Entry MV kali ni???of course lah ada...hehehe...MV nak story pasal wani...

Semalam MV Hubby & wani pergi makan ayam penyet...Ayam penyet di alam mesra,Kota kinabalu....Seperti biasa kena beraturlah tapi x lama...

Bila duduk jer kat meja terus wani ckap dekat babah dia"ani mau baby chair"..tapi My Hubby salah dengar dia jawab tiada ABC di sini adik..hahaha...Apalagi si Wani.."ani mau baby chair bah"

Bila MV dengar betul2 terus MV cakap"sekejap nnt babah ambil BABY CHAIR..Saja bold kan sebab masa cakap MV tekankan suara..Terus my hubby senyum..Dalam hati MV pandai juga si adik ni speaking london...

Ingatkan kakak ayu jak pandai...Bila my hubby ambil Baby chair terus ani bilang"inilah baby chair,,,"hehehe..Pandai anak mama....

Wani makan nugget sedap..HEhehe


11 comments:

  1. salam kenal, pandainya sebut, pandai minta pula tu, cute :)

    ReplyDelete
  2. Pandai Wani..hi hi..abahnya kurang dengar kot masa tu..

    ReplyDelete
  3. budak skg kak dah advance hehee :D

    ReplyDelete
  4. hehehe...comel je dia....=D

    ReplyDelete
  5. dah lebih kurang la tu bunyinya. hihi..

    ReplyDelete
  6. hehehe..bunyi macam abc eh..hihih

    ReplyDelete
  7. hahaha.. mesti dia sebut akan2 abc...

    ReplyDelete