Followers

Sunday, March 17, 2013

Home » Wan Rull Puppet Juara Mimpi Ke Bintang

Wan Rull Puppet Juara Mimpi Ke Bintang

Assalammualaikum...


MV update kan pemenang untuk Final Mimpi Ke bintang semalam...Saingan antara 9 finalis
  1. The Siblings Band (Kumpulan adik beradik yang bermain alat muzik secara kreatif) dari Melaka
  2. Nik The Free Styler (Permainan bola sepak gaya bebas) dari Kedah
  3. Zaini Bayang (Ahli Silap Mata Ilusi) dari Selangor.
  4. Wan Rull Puppet (Boneka dan Lawak Jenaka) dari Sabah
  5. Warisan Persada (Keberanian Luar Biasa-Pijak Kaca) dari Negeri Sembilan
  6. Roku Steps (Kebolehan Tarian Api) dari Selangor
  7. Three F (Kebolehan aksi skipping dan tali gaya bebas) dari Perlis
  8. Aiman Hafiz (Ahli Silap Mata) dari Pulau Pinang
  9. Nobita Kimi (‘Beat Box’-Kebolehan Pelbagai Gaya Suara) dari Sabah.
Semalam format final lain daripada suku akhir dan separuh akhir..semalam ada dua pusingan iaitu pusingan pertama untuk persembahan yang seperti sebelumnya..dan pusingan kedua dengan artis undangan...

Persembahan Wan Rull Puppet benar menghiburkan..begitu juga dengan zaini bayang,,Apabila Azad & Linda umumkan pemenang..Mmg MV target Zaini Bayang & wan rull puppet..

Tapi semuanya meleset ..Keputusan penuh final semalam:
  • Juara-Wan Rull Puppet
  • naib jura-roku steps
  • tempat ketiga- the siblings..
Zaini bayang tak tersenarai..bagi MV sepatutnya Zaini Bayang no.2..sebab silap mata yang dia buat..MV tengok sama seperti silap mata yg orang putih buat pada dalam satu program di NTV7..

Apa2pun tahniah pada yang menang...Wan Rull puppet kamu paling best..Nda sabar mau tgu rancangan kamu sendiri di TV...

Azad & Linda Onn semalam mmg menghiburkan..Siapa sangka azad mampu menjadi pengacara yg bagus selepas Zizan..Ser Nabila & Datuk Fazley pun terbaek...Konsep malam semalam yg membawa peswat menuju ke bintang memang terbaek......




**update entry utk Kak CIm..hehehe..penat ni baru lepas 1million purple walk,,alhamdulillah x dapat cabutan bertuah tapi dapat hamper kuiz RTM...hehe..

10 comments:

  1. UWAaaaa..aku tiada tengok dear,tengok u tube jak la..huhuhu.aku minat juga ni.

    ReplyDelete
  2. yg main puppet tu ya. tgk iklan je. hehe..

    ReplyDelete
  3. mlm ni kan...
    depa tgk bola..
    huhu

    ReplyDelete
  4. laa.. hari tu tgk iklan mmg set nk tgk..last2 terlps jugak... owhhh tidakkkk!.. xpela.. tgk bintang mencari bintang je la.. hihi

    ReplyDelete
  5. Alaa dah abih ka..ha ha...lama tak melayan MKB

    ReplyDelete
  6. ohh entri ni ke yang solehah baca tu, tapi lupa lak nak komen.haha ingatkan dah komen aritu

    ReplyDelete