Husin mon dan jin pakai toncit - All About Love

Sunday, March 17, 2013

Husin mon dan jin pakai toncit

Assalammualaikum...

Husin mon dan jin pakai toncit ...sambungan filem Hantu Kak Limah,,,,MV tak tengok lagi tapi MV ada movie ni kawan download so MV ambil untuk anak2...

Ada part dalam husin mon dan jin pakai toncit ni yang My Haikal suka sangat cakap..."Saya Jkkk..kkk..kk kampung pisang".....ehm hafal pulak dia..siap Si kakak AYu pun join sekali..sakit telinga dengar,,,,,

MV pula paling suka part Pak Abu"ceritanya tue begini pada tahun 69,dalam tahun 69 tu lepas tahun 68,jadi belum sampai pada tahun 70..jadi dlm dalm tahun 69 tu,69 lah..lepas tahun 68..jadi sebelum tahun 70..jadi 70 tue pulak belum jadi 71.."

Hahaha...masa ni MV rasa tergelak sakan..poyo ar...kalau MV lah mmg mengamuk sudah dengar mcm tue..tiada pun cerita yang dia mau sampaikan..hahahaha....

My Wani pula boleh cakap"aik hantu dia nda bikin takut mama"..hahaha...adik adik pandai jaklah....

Bagi MV kalau ada johan dalam filem ni mesti best...kan kan kan...

12 comments:

  1. Betul tu kak. Johan punya lawak fresh. Sure gelak.haha

    ReplyDelete
  2. hahaha sakan akak ye.hehe solehah pn still xtgk cte ni lg.xtau nk ambik kt spe :)

    ReplyDelete
  3. ila pun dah tengok...kat astro first..hahaha..mmg lawak sangat!! best! haah yg part tahun tu..gelak x hengat..criternye xder pun..sebut tahun jer..hahaha

    ReplyDelete
  4. johan kawen lari kat Indonesia. hehe.. lawak betul.

    ReplyDelete
  5. Nur dah tgk..
    tp mmg best lagi hantu kak limah..hihih

    ReplyDelete
  6. Macam kurang umph sikit kan.

    ReplyDelete
  7. x tgk lagi la.. dah lama x tgk wayang ni.. kalo x, mesti filem ni tersenarai antara yg wajib tgk.. hukhuk

    ReplyDelete
  8. Scene Pak Abu tu memang tak bleh lupa la...lawak sampai keluaq ayaq mata wooo

    ReplyDelete
  9. arghh ... tak smpt tgk lg. huhuhh

    ReplyDelete
  10. hantu kak limah blk rumah best lg..bg wani la

    ReplyDelete