Followers

Friday, March 29, 2013

Home » » Cuti Good Friday

Cuti Good Friday

Assalammualaikum...

Hari ni MV cuti..cuti sempena good friday...Jadi hari ni Sabah & sarawak cuti..hehe..pada yang kerja selamat bekerja...

Ada yang tahu good friday ni apa??Yang MV tau penganut agama kristian kena berpuasa hari ni..puasa tak makan daging..hanya makan sayur-sayuran...Sempat MV menyakat kawan offismate semalam..

"berabis kau makan daging hari ni kan..sebab esok kau makan sayur jak kan??",,terus dia senyum..hehehehe....

k lah selamat bekerja..

**MV cuti ni singgah blog mana yang sempat jer k...

20 comments:

  1. ehh baru tau good friday sabah & sarawak cuti... hihi..selmt bercuti la eh.. =)

    ReplyDelete
  2. selamat bercuti ya...dapat tiga hari cuti la..best tu

    ReplyDelete
  3. ooo baru tau good friday ni apa. selamat bercuti mv. ;)

    twisties satu.

    ReplyDelete
  4. wahh..bestnya dapat cuti hari jumaat..saya suka cuti hari jumaat sebab en.hubby pun cuti jumaat sahaja (kerja swasta)

    ReplyDelete
  5. Selamat bercuti MV....
    Oh yeke..... Mr.JR bedal je AJ tengok.....

    ReplyDelete
  6. ala...kenapa la melaka tak cuti.nak cuti gak arini

    ReplyDelete
  7. Waalaikumussalam wbt. Baru tahu penganut Kristian kena puasa masa Good Friday. Selama nie tak pernah amek tahu pun! :D

    Kak MV, meh singgah blog Arol! :)

    ReplyDelete
  8. ooo Good Friday kena puasa ek bg org kristian...?
    baru taw...
    hehe

    ReplyDelete
  9. hi i singgah blog u...i folo u k..:)

    ReplyDelete
  10. Singapore pown cuti harini....lengang skit opis dr bunyi phone

    ReplyDelete
  11. spent cuti good friday di shopping mall saya :)

    ReplyDelete
  12. Wahh selamat bercuti.. Mohon maaf kak nani lambat terjah kat sni :) maaf sgt2!!!!!

    ReplyDelete