"1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci" - All About Love

Wednesday, March 27, 2013

"1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci"

Assalammualaikum..


Klik Banner untuk join
MV join GA..hahaha..sambil-sambil  buat keja ni...penjahat kan...

Syarat-syarat:-
  • Buat 1 entry bertajuk "1st Give Away Love LIMITED EDITION by cci" dan backlinkkan entry tersebut disini.
  • Copy Banner di atas dan letakkan di entry korang
  • Follow Blog cci dan Fan Page cci 

  • Mencari 10 orang pemenang + 10 org pemenang= 20 Orang
  • Pemenang akan dipilih secara random dan pandai membodek cci :P
Hadiah-Hadiah:-

1x Note Pad Book
2x Set Button Badges
10x Bookmark
5x Greeting Card
2x Watermark
2x Header

Tarikh Mula:- 25hb March, 2013
Tarikh Tamat:- 07hb April, 2013
Masa:- 11.00mlm

Jom Join DI siNi

**MV suka blog cci ni..kawai sangat terasa macam di korea...Annyonghaseyo..heheh..tapi ada kaitan ker??cci jangan marah k


13 comments:

  1. blog CCi ni dy punye doodle tu len mcm...hihihi..suke jer tgk..all the best MV :)

    ReplyDelete
  2. nape tulisan jadi kecil ni MV..jenuh renung & tenung..hihi..slmt bersegmen ye

    ReplyDelete
  3. Best of luck....MV pun semangat berGA cam M gak yek..hi hi

    ReplyDelete
  4. hehe.. anyeong.. :P

    tq join.. gud luck

    ReplyDelete
  5. dari GA yang sama . :)

    http://www.cikfie.com/2013/03/1st-give-away-love-limited-edition-by.html

    ReplyDelete
  6. memang ada gambar macam berkelip kelip tu ek.. moga berjaya ye MV.

    ReplyDelete
  7. nantikan keputusannya http://ccicutedollylicious.blogspot.com/2013/03/tamat-1st-give-away-love-limited.html

    ReplyDelete