Keputusan Penuh perlawanan LIga Super 30.03.2013 - All About Love

Sunday, March 31, 2013

Keputusan Penuh perlawanan LIga Super 30.03.2013

Assalammualaikum..
kedudukan terkini carta liga super 30 mac 2013 keputusan terkini liga super 30 mac 2013
credit untuk sini
Kemenangan Johor DT ke atas Terengganu nampaknya tidak mengubah kedudukan Johor DT di dalam LIga Super apabila menyaksikan Lion Xii sekarang berada di kedudukan teratas liga dengan mengalahkan negeri sembilan dengan kemenangan tipis 1-0

Walaupun Johor DT bermain 10 pemain tapi sudah namanya pasukan star2 belaka kan.,jadi memang tidak terasa kehilangan 1 pemain tue,,,Pemain terengganu bermain dengan baik juga cuma mungkin bukan rezeki untuk menang kan...

Lagipun JOhor DT memang kebal di tempat sendiri.. pastinya layangan kad kuning kedua sekaligus kad merah untuk pemain johor DT mengundang kontroversi...Dan tidak salah jika MV katakan yang perlawanan semalam memang demam yellow card...

Dan ada satu yang menjadi tanda tanya apabila Presiden PBNJ yang digantung 6 bulan boleh duduk bench pemain simpanan??bukan tak boleh ker??mohon siapa yang tau pasal ini bagi pencerahan kat MV...

Mv kongsikan keputusan penuh perlawanan liga super semalam:

Lion Xii Vs Negeri sembilan -1-0
Johor DT Vs Terengganu- 3-2
T-team Vs Pahang - 1-3
PKNS Vs Perak-0-1
 
**6.04.2013 akan ada saingan piala Fa untuk suku akhir.nnt MV update

8 comments:

  1. M layan Fear Factor ....So x tengok bola

    ReplyDelete
  2. woootttt wooootttt....ehem2!!

    smlm TMJ kami guna tiket Tengku Mahkota bukan spt selalu baginda sbg Presiden PBNJ. klau game di negeri lain....ya baginda tkkn hadir utk menghormati FAM yg tk FahAM bahasa sindiran tu...

    semoga pencerahan ini tdk disalah tafsir. kami syg TMJ kami sbb baginda sorg ank raja yg berhati rakyat, begitu jg Tengku Jalil adinda baginda.

    ReplyDelete
  3. hikhik.... hero mmg kalah dulu..

    tp CiM tk suka laaa, berdebar tau, lg laa bila tranung sumbat lg sebiji by their imported giant

    ReplyDelete
  4. sis minat bola jugak yer? hihihi.. jaa ngn en.suami lak sekepala. dedua x minat bola... layan gitu2 jer.. hehe...

    ReplyDelete
  5. nk komen mcm jaa jugak la.. deqla ngan hubby pun sama.. dua2 x minat bola..haha

    ReplyDelete