Followers

Monday, March 25, 2013

Home » , , , » Wani Pun Kenal PM!!

Wani Pun Kenal PM!!


Assalammualaikum...

kamu nampak comellah sayang
Semalam tengok berita dengan Wani...sebab tingal kami berdua jer di rumah..HaikalAyu dah balik kampung..huhuhu..cuti sekolah kan..My Hubby pula jalan tolong my cousin kereta dia rosak kat airport KKIA...

Masa tengah tengok berita MV sambil2 lipat kain...tengoklah berita pasal ni...Tiba-tiba wani duduk..sebelum tue dia baring di tilam...terus dia cakap"nah tue Datuk Najib!!"sambil tangan dia tunjuk kat TV..kat Gambar PM..

Wah wani pun kenal PM lah...bukan takat tue jer dia sambung bebel"aik kenapa semua orang pakai macam Datuk Najib..nah mama!tengok tue..tue..tue..semua sama"..hahaha..dia marah..dia bilang kenapa mau ikut2 baju Datuk Najib...


Diskaun RM5,000 beli teksi
Credit To Berita Harian
Wani oh wani..sudah namanya program untuk pemandu teksi mestilah pakai baju macam tue....Putih hitam itu yang nda kena di mata dia...kamu ni sungguh cerewet lah adik..hehehe...

Terus MV tanya.."Datuk Najib tue siapa??"kamu tau apa dia jawab...dia jawab"kawan kakak lah"..hahaha...wani bilang Datuk Najib kawan kakak dia..AYu..sebab kakak ayu kalau nampak PM ni terus dia cakap macam ni"nah mama Datuk Najib kawan ayu ni..."

Kamu kenal PM Tak???kalau tak kenal adui parah tue...

Tabung HAW









15 comments:

  1. he he he...betapa femesnya Najib kan? bagus wanie...sebab kenal..

    MV betul2 nak sponsor ker? Kalau betul, e-mail Farah kat furrawaheda@gmail.com boleh? kita discuss kat situ...

    ReplyDelete
  2. Pandainya Wani. Klo org beso tak kenal PM memang parah tu.

    ReplyDelete
  3. Wani dh daftar mengundi??? hahahaha

    ReplyDelete
  4. Hahhahha..
    Amboih, kawan kakak lagi... =D

    ReplyDelete
  5. hehehe comey je jawapan wani ye . done clik2

    ReplyDelete
  6. hahha nape yg cerdik sangat wani ni..~!! ni yg auntie nak gomol2 ni.. comel sgt!

    ReplyDelete
  7. akak kenal dia..dia je tak kenal akak..

    ReplyDelete
  8. nnti wani jmpa PM jgn wt2 xknal plk..hihi..

    done klik tabung

    ReplyDelete
  9. hihi.. kakak ayu kawan dengan PM ya.

    ReplyDelete
  10. keletahnya dia ... mesti seronok lyn ckp ngn dia kan

    ReplyDelete
  11. opkos la kenal kan.. mamanya kan penjawat awam.. hahaha..

    ReplyDelete