Followers

Sunday, March 17, 2013

Home » , , » Wawa Semput But AKu semput.

Wawa Semput But AKu semput.

Assalammualaikum..


mesti kamu semua sudah tengok ni movie wawa semput kan..MV baru dalam minggu ni dapat tengok..itupun ambil dari kawan yang ada download...

Semangat lah ni mau tengok malam selasa hari tue..Konon2 mau buat suprise untuk HaikalAyu...sebab lama sudah tanya ada movie baru kah tidak...

Last2 mama dia yg kena suprise..Sebab belum sampi bab lawak tue dorang berdua sudah dulu2 ketawa....siap bagi sinopisis...adeh semput mama macam ni...nda suprise lah ini macam kakak Dan abang...

"kami sudah tengok bah ni mama di sekolah"..lah sudah tengok rupanya...makanya mama nya ketinggalan feri..anak sudah sampai labuan ...SI mam baru sampai menumbok....Advanced betul kamu orang ini.

Bagi MV movie ni oklah...untuk hiburan seisi keluarga..hehehe...

**ini entry autopublish MV sedang ber1 million purple walk



16 comments:

  1. hihi.udah tengok ghopenya ye kakak n abang ;)

    ReplyDelete
  2. dgr2 ramai y ckp best. tp nina xpernh tgk lagi muvi ni

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mrs.velentine....mmg semput pun bila tengok...;)

    ReplyDelete
  4. dh tgk juga tp xhabis pun..sebab tgk online je..hihi

    ReplyDelete
  5. X pernah tgk lagi citer ni. Anak kata x best. Nanti nanti leh la tgk.

    ReplyDelete
  6. wah bestnya kak.hehe kt teluk intan ni pun jammed harini kak. xd mood nak kuar. nk gi program purple walk pagi td pn xd mood. dengan harini pun ada pertandingan memancing udang peringkat antarabangsa lak tu. sabar jela

    ReplyDelete
  7. kohkoh.. anak2 yg dah tgk dulu.. wahhh bestnye berpurple walk...deqla x join pun...huhuhu

    ReplyDelete