Siapa Nazeera Sardi Dalam Hanya Padamu - All About Love

Friday, March 22, 2013

Siapa Nazeera Sardi Dalam Hanya Padamu

Assalammualaikum...




Sumber google
Ada sesiapa yang follow cerita Hanya Padamu setiap jumaat jam 9.00 malam di TV3...Menceritakan ketabahan & penderitaan seorang gadis bernama adawiyah....Yang dibenci oleh ibu saudaranya...Dan bekerja menjadi cikgu kepada Lily seorang kanak-kanak disleksia....

Dan tanpa sedar jatuh cinta kepada Tuan Arman(beto kusyairi) bapa kepada Lily...yang sudah beristeri.Namun isteri mengalami tekanan perasan..Dibelenggu juga cinta abg sepupunya sendiri Ari(zahiril adzim)

Melihat pada gadis bernama Adawiyah MV tertanya2 siapa kah dia ni??baru pertama kali MV tengok dia berlakon...dan bila MV tengok di google...nama sebenarnya ialah Nazeera Sardi.

Percaya kah kamu rupa2nya wanita yang menjerit dalam iklan Zalora tengok SIni adalah nazeera...dan satu lagi Yang buat MV suka adalah bila MV dapat tahu yang dia juga adalah seorang blogger..MV tahu dr SINI

Nazeera sardi

Kamu suka tak tengok nazeera ni??MV suka sebab dia nampak comel..tapi bukan macam kak ton..dia comel lagi dari kak ton.hehehe

Pinjam google
Comel kan dia?




10 comments:

  1. aah comel si nazeera ni..baru tahu die ada blog gak hehe..

    ReplyDelete
  2. hahaha..kak ton jugak yg dpt nama kan. saya tgk jugak drama ni, tp tgk gitu2 je la. sbb jalan ceritanya sgt sgt slow. tapi mlm ni episod akhir kan. harus tgk ni

    ReplyDelete
  3. yup yup dia comel... sweet jer orangnya...oh seorang blogger...bolehler terjah ni MV...

    ReplyDelete
  4. owh... ada blog jugak rupanya.. x sgka dia pompuan yg menjerit dlm iklan zalora tu.. hihi.. tp dia ada berlakon iklan terbaru kan? psl semangat patriotik.. yg lelaki tu siap berdiri atas kerusi.. kan?kan?... deqla follow gak drama ni.. tp terskip la jugak..haha..jgn lupa mlm ni episod last! ;)

    ReplyDelete
  5. tak pernah tengok lak dia ni.

    ReplyDelete
  6. la dia rupanya dalam iklan tu, yela baru nk naik mmg x perasan la...

    hahaa, kak Ton comey tak???
    comeyyyyyyyyyyyyy..hihii

    ReplyDelete
  7. errr...Nur tak kenallah nazera ni...

    ReplyDelete
  8. secara peribadi, sy lebih melihat cerita ini dri sudut arman (beto). dimana ceritanya banyak mengingatkan kita tentang hubungan manusia dengan Tuhan dan hubungan manusia sesama manusia.

    ReplyDelete
  9. owh dia ker yg menjerit dlm iklan zalora tu

    ReplyDelete