Followers

Sunday, March 24, 2013

Home » » Suasana Ofis

Suasana Ofis

Assalammualaikum...

Esok mau keja sudah...saja ambik mood mau keja..jadi up entry pasal suasana di ofis...biasalah MV kalau keja ni kena ada semangat...kalau ni hancur..Esok MV mau siapkan semuanya..sudah banyak yang bertangguh ni..
Wallpaper tukar sudah
Untuk menaikkan semangat haruslah ada orang tersayang...tapi hanya wani punya gambar jer dapat dijadikan wallpaper sebab komputer MV sebelum ni cpu nya rosak..bukan baru sekali tapi banyak kali sudah....Skg tengah guna cpu untuk OPAC orang awam..terpaksalah kalau nda mmg tak dapat buat keja....

ni wallpaper lama
Guna CPu baru ni...semuanya agak slow..ntahlah nda tau kenapa..kalau yang dulu best laju jer..yang ni mau off kan pun lambat.....rindu gambar wallpaper tue..nda apa..nnt MV tukar balik...esok..baru semangat

kerja menunggu
Tarra itu keja yang menunggu...suratkhabar....yang buku2 itu sudah settle tinggal surat khabar dan buku hijau di sebelah atas tue lagi yang mau di katalog...kena kerja keras ni...Chayok2 untuk diri sendiri...


13 comments:

  1. mv keje apa yer... gomen ke? maaf btnya soalan pribadi pulak.... saja jer bertnya ni.

    ReplyDelete
  2. eh pc kita sama lah...hahaha...selamat bekerja :-)

    ReplyDelete
  3. Banyaknye. Ada kje kosong x kak? Hehe..

    ReplyDelete
  4. bestnya klau keje ngan buku2 ni..l CiM suka. slmt menjilid,

    ReplyDelete
  5. bestnya klau keje ngan buku2 ni..l CiM suka. slmt menjilid, mengred, melabel, mengkatalog buku2 tu..

    ReplyDelete
  6. Masa ofis lama AJ letak wallpaper AJ dengan Mr.JR..
    Kat ofis baru ni malas pulak....

    ReplyDelete
  7. banyak lagi kerja mv nak kne buat ni

    ReplyDelete
  8. kalau boring mesti habis satu lab mv baca buku kan .. hehh

    ReplyDelete
  9. jom2 keje... semlm kan baru gaji.. mesti kena semangat.. hahhaaha

    ReplyDelete