Followers

Monday, March 18, 2013

Home » » Burger Free Lagi Di McD!!18 mac 2013

Burger Free Lagi Di McD!!18 mac 2013

Assalammualaikum...


Ingat lagi tarikh 19.11.2012...MV pernah update entry Di sini...Masa tu McD bagi burger percuma...Dan kebetulan pula masa tue McD diboikot kerana serangan Isreal terhadap Gaza...

Tahun ni...18.03.2013..Sekali lagi McD bagi burger percuma Di sini pagi tadi..dan seperti biasa ramai juga yang pergi beratur...MV haruslah tidak sebab Malaslah nnt punch card merah pula..lagi lah naya....

Lagipun MV kalau burger benjo ni kureng sikit,,hahaha....lain kali kalau mau bagi free bagilah set mc chicken ker...hahaha...sebab Orang Malaysia suka benda2 free mcm ni..termasuklah MV....(**teringat semalam beratur di gerai maggi masa 1million purple walk..tp nda dapat magginya...)

Motif update entry ni???hahaha..saja2...mau bagi tau...barang free ni orang suka sanggup beratur..mcm juga semalam dalam program 1 million purple walk..beratur kat lori vico tp tak dapat sebab putus asa kerana malas nak beratur...

Mau beratur di gerai nescafe nda pandai pula minum nescafe....hahaha...pendek kata yg Free tue mesti orang suka..


**entry ni ada kena mengena dengan tajuk kah???



18 comments:

  1. kalau yang free memang berderet2 orang kan MV? hu hu hu...tu yang malas tu... x rajin nak layan kesesakan ni...

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum mrs.velentine....betul tu mmg suka yg free tapi nak beratur tu yg malas...:)

    ReplyDelete
  3. suka benda free tapi tak sanggup nak beratur hehe

    ReplyDelete
  4. Tak kuasa AJ nak amik burger free tu...
    Semata2 nak kena beratur panjang2 kan...

    ReplyDelete
  5. BK suke set mc chicken...smlm tgk mcd lalu je.perut dh bernynyi nak g beli tapi abg xsinggah pon

    http://www.mimbarhatiku.blogspot.com/2013/03/saya-redha.html

    ReplyDelete
  6. yela kan..free sape tak nak..?? haha...

    ReplyDelete
  7. orang kata tambah sedap kalau dapat free. hehe..

    ReplyDelete
  8. biasalah...nama pun percumakan...

    ReplyDelete
  9. o_O mekdi :'(:-O X-(:-(:-[ :-|

    sory dh pangkah.

    eahhhh, MV gi purple walk tu yep.

    ReplyDelete
  10. masih teruskn boikot ... boikot bkn hnya sementara. hati kene keras ... hehehh

    ReplyDelete
  11. bestnya....tapi mesti ramai orang kan....=D

    ReplyDelete