Harlem Yu - Qing Fei De Yi (Ost. Meteor Garden) - All About Love

Thursday, March 21, 2013

Harlem Yu - Qing Fei De Yi (Ost. Meteor Garden)


Assalammualaikum,,


MV masih lagi dalam mood mendengar lagu chinese..Kenapa??sebab sudah sebati sebenarnya dengan diri MV...Mula dengar sebab My dad selalu beli Cd chinese..hehehe...

Rindu MY dad sebenarnya.RIndu My Mom juga..itu yg mood mau dengar lagu chinese..Sebab Dulu2 kalau mau tengok drama chinese kena berebut dgn adik...adik mau tengok kartun tp my dad & mom akan bagi MV kemenangan untuk tengok Drama CIna..hehehe

Tabung HAW





17 comments:

  1. Acik pun drama atau pun filem cinaa

    ReplyDelete
  2. Mmg best sgt lagu ni...sori tak dapat komen banyak tapi M klik2 banyak

    ReplyDelete
  3. lama x tgk citer cina
    channel 729 byk slot cina..131...korea pun byk

    ReplyDelete
  4. wahhh..citer lama tu..meteor garden..hehe..angau gak tgk citer tu dlu

    ReplyDelete
  5. nur lama tak layan citer cina tau

    ReplyDelete
  6. adoi lama sd x tengok cerita cina..ni meteor garden ni mmg di beli lg cdnya smp meteor garden2 huhuhu

    ReplyDelete
  7. dulu layan jugak meteor garden nie....he3

    ReplyDelete
  8. dear,ko ada darah cina ka?sbb muka ko iras2 cina skit.putih mata pun sepet.hehehe.

    ReplyDelete
  9. meteor garden cikna layan jugak dulu. :)

    ReplyDelete
  10. hahaha.. baru nk tanya soalan mcm mama... MV ada kacukan cina yer??

    ReplyDelete
  11. Salam..1st time singgah sini :)
    dulu layan jugak cerita nie.

    ReplyDelete
  12. Hai MV! LAma giler tak singgah sini.. Tak pernah dengar pulak lagu ni.. But nice.. =)

    ReplyDelete