Followers

Saturday, March 30, 2013

Home » , » Giveaway #1: Ole-ole Thailand mari

Giveaway #1: Ole-ole Thailand mari

Assalammualaikum..

MV joinGiveaway #1: Ole-ole Thailand mari by Ninaaz..sebenarnya GA ni tak perlu buat GA,,Jom tengok syaratnya:

Syarat-syarat  dan cara penyertaan: 

1) Lelaki dan Perempuan sahaja. hihihi 

2) Merupakan follower danishninaaz.blogspot.com (*Kalau tak de blog, boleh LIKE fanpage NinaAz)

3) Hanya perlu KOMEN di entri ini (nama+url blog, *bagi yang tak de blog, tinggalkan url FB okeh!*) dan taip apa yang ada dalam fikiran anda bila melihat gambar di bawah. haha (skema gitu ayat aku). CONTOH: Subhanallah, cantik pulau, wow! air jernih!, wow! pasir putih, .. haha. lebih kurang macam tu lahh...
 

Tapi MV ni terajin pula nak buat entry ...bagi MV gambar yang nina kongsikan ni..first yang MV tengok gambar nina dan suami..sangat sweet...bahagia MV tengok nina...kebahagian tue makin terserlah dengan keindahan latar belakang gambar...air yang jernih sampai boleh nampak ikan berenang2...pergh..kalau MV ada kat situ sudah tentulah tak menyelam..hahaha..sebab MV tak reti berenang....Cuma mmg teringin nak pergi sana....hehe...nina ada ambik tak ikan tue bawa balik rumah??hahaha jangan marah..

GA ni menawarkan 9 hadiah ole2 dari thailand..so jom join ramai2 di sini

13 comments:

  1. Nama : Syakir Rahman
    URL : www.projeksosial.com
    Komen : Jernihnya air~syok kalau rendam lama2 kt situ, Msia skrg tgah panas.. hohoho... :D

    ReplyDelete
  2. keh3.... boleh plak terkomen sni.. adoiii... -_-

    ReplyDelete
  3. gdluck sis mv
    beznye klo dpt ole2 dri thai

    ReplyDelete
  4. Vavava. Siap buat entri lg. Mekasih taw join. Btw. Nina ada tmbh sikit utk syarat penyertaan. Baru teringat ada silent reader y xd blog. Hihi. Tq join. Good luck!!!

    ReplyDelete
  5. RAJINNYE KAKAK SY NI :) GUDLUCK KAKAK

    ReplyDelete
  6. Done HB...m dah refresh 3 Kali tp Nuff xkuar gak..hu hu

    ReplyDelete
  7. goodluck kak MV. BK pon nak join la

    ReplyDelete
  8. moga MV dpt souvenir dari thailand tu eh.. good luck!

    ReplyDelete
  9. deqla join gak..tp xde wat entri pun...huhu

    ReplyDelete