Followers

Showing posts with label Giveaway #1: Ole-ole Thailand mari. Show all posts
Showing posts with label Giveaway #1: Ole-ole Thailand mari. Show all posts

Saturday, March 30, 2013

Giveaway #1: Ole-ole Thailand mari

Assalammualaikum..

MV joinGiveaway #1: Ole-ole Thailand mari by Ninaaz..sebenarnya GA ni tak perlu buat GA,,Jom tengok syaratnya:

Syarat-syarat  dan cara penyertaan: 

1) Lelaki dan Perempuan sahaja. hihihi 

2) Merupakan follower danishninaaz.blogspot.com (*Kalau tak de blog, boleh LIKE fanpage NinaAz)

3) Hanya perlu KOMEN di entri ini (nama+url blog, *bagi yang tak de blog, tinggalkan url FB okeh!*) dan taip apa yang ada dalam fikiran anda bila melihat gambar di bawah. haha (skema gitu ayat aku). CONTOH: Subhanallah, cantik pulau, wow! air jernih!, wow! pasir putih, .. haha. lebih kurang macam tu lahh...
 

Tapi MV ni terajin pula nak buat entry ...bagi MV gambar yang nina kongsikan ni..first yang MV tengok gambar nina dan suami..sangat sweet...bahagia MV tengok nina...kebahagian tue makin terserlah dengan keindahan latar belakang gambar...air yang jernih sampai boleh nampak ikan berenang2...pergh..kalau MV ada kat situ sudah tentulah tak menyelam..hahaha..sebab MV tak reti berenang....Cuma mmg teringin nak pergi sana....hehe...nina ada ambik tak ikan tue bawa balik rumah??hahaha jangan marah..

GA ni menawarkan 9 hadiah ole2 dari thailand..so jom join ramai2 di sini