Followers

Saturday, March 16, 2013

Home » , » Wani Comel Kan Mama...

Wani Comel Kan Mama...

Assalammualaikum...

Lama tak cerita pasal wani kan..Ada yang rindu tak???Wani sekarang rambut dah panjang tapi nak ikat kena ikut mood dia..kalau  dia nak ikat dia minta lah kalau tak dia tak suka kita usik rambut dia...

Dan sekarang dia dah pandai..pandai apa??pandai minta MV ambil gambar dia..."mama ambil gambar ani....


Nampak gambar diatas...Wani bilang.."mama ani comel kan?"iya wani sangat comel..comel dari kak ton..tapi wani comel ikut mama bukan kak ton..hehehe(**tersedak lah kak ton ni nanti..hahaha)



Masa ni MV suruh Wani bukak mulut mau bagi tayang gigi..sekali dia keluarkan lidah...gigi dia tak boleh tengok nnt patah dia bilang..hehehe...sebab dia tengok gigi abang haikal babah cabut....sebab tue dia takut gigi dia kena pegang


Dan yang paling last ni..MV suka..wajahnya ayu..sangat comel okey...comel dari mama....suka tengok mata wani yang bulat besar...mcm pelakon animasi anime...kawan MV bilang....Wani sejak akhir-akhir ni memang manja..."mama ani penat ni..kakak ani sakit..mama dukung ani ar"..

Dan disebabkan kemanjaan ini juga...MV belum terfikir untuk menambah zuriat...tunggu dia besar dulu...dah boleh tolong baru tambah..tapi kalau ada rezeki awal dari target MV terima....


14 comments:

  1. Hahaha comel sangat, not only face, keletah dia tu. takut gigi patah sampai camtu yer. haha

    ReplyDelete
  2. hahahaha...comelnya la si wani ni...=D

    ReplyDelete
  3. nasib baik wani comel.kalau kak ton..mau pengsan aku disini kak.hahaha :P

    ReplyDelete
  4. alalala.. comel wani..

    pandai bergaya ye.. hehehe..

    ReplyDelete
  5. kiut wani bertocang dua. hehe..

    ReplyDelete
  6. Cikgu pn suka tgk gambar lsst tu, cuteeeeee sgt:)

    ReplyDelete
  7. btl akak ckp. pic yg last tu comel sangat. alahai wani, geram tgk rambutnya tu.comey :)

    ReplyDelete
  8. ye, comel sayang..ciksu pon suka tgk mata bulat wani tu

    ReplyDelete
  9. mana tumpah kuahnya kalau tak ke bihun sup...hihiih comel

    ReplyDelete
  10. wani chinese look mcm mamanya...

    ReplyDelete