Najwa Latif Ekspirasi - All About Love

Wednesday, March 20, 2013

Najwa Latif Ekspirasi



Assalammualaikum...


Tiba-tiba buat entry pasal Najwa Latif..Apa kes pula MV ni..sejak bilajadi peminat najwa latif pula ni..tak remaja lah MV..MV ni dah kategori mak cik bak kat Ym Bundle...Sebab nama pun namanya mak budak kan...

Ya..Saya memang peminat setia Najwa Latif!!pergh pengakuan berani mati ni..Berapa ramai yang nak muntah bila baca pengakuan MV ni?????....

Takde lah peminat setia..Sebenanya MV kurang minat dengan Najwa Latif ni..kalau lagu boleh lah layan..kalau pasal orangnya tak ambik tau sangat...(**tak ambik tau tapi buat entry pasal dia biar betul MV ni)

Okeylah sebenarnya entry ni MV update sebab semalam punya keyword..MV check keyword di Nuffnang..Hairan bin ajaib..Ada yg cari Najwa Latif Ekspirasi ..bukan 1 tapi 17...heran kan..bila pula MV jadi manager Najwa ni..hehehe**jangan nak poyo sangatlah**

tue dia carian najwa latif ekspirasi
Tak puas hati pula MV apa kena mengena ekspirasi dengan Najwa Latif...Terus MV terfikir"lagu baru dia kali ni"..dan MV pun google lah mana tau betul tekaan MV kan3x.....Sekali bila google dia kuar macam gambar  di bawah ni


ada 3 entry MV di Page 1 google search
Nampak kan..ada 3 entry MV yang dikaitkan dengan carian Najwa Latif Ekspirasi ..lah ingatkan lagu baru dia...Tapi nak tanya najwa ada lagu baru ker???


18 comments:

  1. Najwa latif byk bt single past duet...lgu solo skrg takde lg...hhihihi

    ReplyDelete
  2. aku minat lagu najwa nie..semua sedap..orangnya biasa2x je...

    ReplyDelete
  3. eh ade kna mngena eh MV ngn najwa latip..hhihi..

    ReplyDelete
  4. Wah..peminat Najwa Latif rupanya..tak pasal-pasal carian NL ke blog MV kan.. :)

    ReplyDelete
  5. wah..hebatlah akk...tahniah..ehehhe

    ReplyDelete
  6. hehe secara tak langsung trafik naik tu kak... pencarian najwa latif..hee

    ReplyDelete
  7. wah bagus tu.. duk paling ats tu :-)

    ReplyDelete
  8. err dia gabung2 perkataan tu kan.. tak sure la sbb tak minat. hihi..

    ReplyDelete
  9. sekurang=kurangnya menyumbang juga trafik ke blog mv kan :)

    ReplyDelete
  10. setuju dgn komen nur tu...hihi...

    ReplyDelete
  11. Mohon review MV Laungan Cinta:

    http://www.youtube.com/watch?v=bEysU5mHhHE

    ReplyDelete