Menang Top Up & Di Review - All About Love

Tuesday, March 26, 2013

Menang Top Up & Di Review

Assalammualaikum...

MV ada join Mrs.Erry 1st Giveaway 2013 dan hari ni Deqla dah keluarkan senarai pemenang di SINI...

no pemenang(pinjam dr deqla)

Yeah MV menang...MV peserta nombor 1...dan MV dapat top up RM5:


5 pemenang topup RM5 tajaan http://karukordjagaus.blogspot.com :-


ALhamdulillah rezeki menang top up kali kedua untuk bulan ni...hehehe..takyah top up dah....

MV juga direview oleh Solehah sebab Mv terpilih diantara 13 orang yang mengundi header solehah..Baca SINI

Untuk baca review yang solehah buat..jom baca sini..tersipu-sipu baca review dari solehah:

Merupakan seorang blogger Sabahan yang cukup manis persis seperti anak dara yang masih cun-melecun. Ewah kak, jangan tersipu-sipu malu ya. Saya perkenalkan akak Suzyanna kepada korang semua. Seorang mama kepada 3 orang cahaya mata iaitu Haikal, Ayu dan Wani. Kepada sesiapa yang mahu berkenalan dengan akak ni, bolehla jenguk ke blog beliau ataupun datang melawat ke Kota Kinabalu. Pasti best KK! :)

Terima kasih solehah & deqla....

9 comments:

  1. Bestnya MV menang..M x check lagi..Jap gi nak check la..tahniah MV

    ReplyDelete
  2. Wuu tahniah, rezeki akak :)
    Eh masa mula-mula saya masuk blog akak pun, saya macam, waa anak dah 3 orang tapi muka maintain cantik tau akak ni haaa :O

    ReplyDelete