Followers

Saturday, March 16, 2013

Home » » Final Mimpi Ke Bintang

Final Mimpi Ke Bintang

Assalammualaikum..

credit di Sini
Malam ni pertandingan akhir mimpi ke bintang di TV2.Mimipi ke bintang sebelum ni dikenali dengan nama bakat TV yang mana pada tahun sebelumnya dimenangi oleh Razali Rahim daripada beaufort ,sabah dengan bakat bermain alat muzik kulintangan.

Kalau nak tahu Razali Ni schoolmate MV ..kami panggil dia bobby...hehe..ok sambung balik pasal final Mimpi ke bintang malam ni jam 9.00 malam ni menyaksikan 9 finalis akan berebtap untuk bergelar juara.

  1. The Siblings Band (Kumpulan adik beradik yang bermain alat muzik secara kreatif) dari Melaka
  2. Nik The Free Styler (Permainan bola sepak gaya bebas) dari Kedah
  3. Zaini Bayang (Ahli Silap Mata Ilusi) dari Selangor.
  4. Wan Rull Puppet (Boneka dan Lawak Jenaka) dari Sabah
  5. Warisan Persada (Keberanian Luar Biasa-Pijak Kaca) dari Negeri Sembilan
  6. Roku Steps (Kebolehan Tarian Api) dari Selangor
  7. Three F (Kebolehan aksi skipping dan tali gaya bebas) dari Perlis
  8. Aiman Hafiz (Ahli Silap Mata) dari Pulau Pinang
  9. Nobita Kimi (‘Beat Box’-Kebolehan Pelbagai Gaya Suara) dari Sabah.
MV paling suka dengan Wan rull puppet & zaini Bayang..sebab mereka punya persembahan paling best..tapi Roku Steps pula banyak peminat..salah seorang ahlinya adalah yazid AF...

Anda yang tengok Atau ikuti program ni???siapakah pilihan anda??

11 comments:

  1. tak pernah tengok pon. Kesan betul Mieya nie?

    ReplyDelete
  2. assalamualaiakum mrs.velentine...layan juga ni...:)

    jom join sekali...

    http://maszull.blogspot.com/2013/03/segmen-sabtu-by-emas-putih.html

    ReplyDelete
  3. Oo rancangan ni da penah buat eh.. Bru tau. Grrr.. Slm sabtu mv.. Maaf lambat terjah sni. Mohon maaf

    ReplyDelete
  4. terpegun bila tengok kehebatan mereka tu..ada tengok sebab kuatnya seni mereka bagaikan segela sendi bercerita..hebatkan dari artis.dan mereka akan jadi artis terkenal...

    ReplyDelete
  5. laaaaa tktau plak ada rancangan ni.
    nk tengok mlm ni mcm tak boleh, sbb ada msi penting pulak. nnti MV update pemenangnya yeaaa..

    ReplyDelete
  6. MV nanti update pemenang. smlm CiM tengok part 1 jer, lepas tu keluar tengok Lawak Ke Der....huhuhu

    ReplyDelete
  7. xtengok part ni. asal solehah bukak je rancangan ni, tengok yang berlakon n nyanyi je. xtau lak diorang da wt silap mata semua :)

    ReplyDelete