Followers

Thursday, March 28, 2013

Home » » Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna

Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna

Assalammualaikum..

Nak Join Klik SIni
Mv Join Segmen : Bloglist 3 Bulan by AinMfna...Ain jemput MV so MV join lah...Sebenarnya tak yah nak buat entry tapi MV buat jelah..terajin pulak..

Tamat : 6 APRIL 2013

        Syarat 

        1) Follow blog AinMfna
        2) Click here | here * Sampai habis loading . Harap jujur *
        3) Korang nak buat entry tak ? Sapa nak buat , dipersilakan . Takmau buat pun takpa . 
        4) Letak banner & linkkan ke entry ini * Yang buat entry *
        5) Tinggalkan link blog ataupun link entry korang dekat bawah ni * Tempat lain tak dilayan *

        Kepada yang buat entry

        1) Jika dipilih , korang akan dilebihkan tempoh menjadi bloglist Ain * taksure lagi berapa lama *

  • 10 - 15 blogger terpilih untuk dimasukkan ke dalam bloglist Ain selama 3 bulan .    
  • Pemilihan pemenang berdasarkan blog comel , selalu update , kreatif * Tak guna random *
  • Seorang blogger bertuah akan dapat topup dari Ain & seorang lagi blogger akan dipromote blognya selama 1 minggu di blog Ain ( Bergantung kepada sambutan blogger )
        
     Syarat baru 
  • Like gambar ini * akan diperiksa *


10 comments:

  1. http://tranformasisemasa.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. salam mv
    Gud luck dari tirana aduka

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum mrs.velentine...selamat bersegmen yer...;)

    ReplyDelete
  4. dalam sehari MV mesti join segmen or GA kan..rajin betul MV ni la.. apapun, selmt bersegmen la eh.. =)

    ReplyDelete
  5. tahniah , anda menang . sila claim hadiah anda ya :)

    http://dakwahmahabbah.blogspot.com/2013/04/pemenang-segmen-bloglist-3-bulan-by.html

    ReplyDelete