Followers

Wednesday, March 20, 2013

Home » » Parlimen Bubar Hari Ini..

Parlimen Bubar Hari Ini..

Assalammualaikum..

Parlimen dibubarkan  pada hari ni...Adakah kamu percaya???ramai yang dok cerita hari ni parlimen di bubarkan..Makanya MV adalah orang yang paling excited...Kenapa??sebab kalau parlimen bubar makanya akan ada pilihan raya....

Dan MV paling excited sebab MV first time mau mengundi...hahaha..apa dah umur 28 tahun baru mau mengundi..hish2....

Heboh mengatakan hari ni parlimen akan dibubarkan...heboh juga orang like di fb..sekali itu parlimen bubar pada tahun 2008 lah...apa dah...

MV excited sekali semuanya tipu belaka...hahaha...Tapi bila parlimen akan dibubarkan??sape tau???

Tabung HAW
PetronasMGP
KleenexSoftness
DarlieCount
KENJimbaran
YNOTGraffiti2
IKEAMarchSales
DSYRPLC
OlayTotalEffects
XpaxWongFu

22 comments:

  1. hehehehehe..gitulah mereka2 ni, menyalahgunakan laman sosial. x psl je ade yg percaya. kalau dibubarkan, confirm akan masuk paper, tv, radio dll

    ReplyDelete
  2. akak pun festime nak mengundi thn nie,,hihiih

    ReplyDelete
  3. td tgk berita jam 1 kat tv3..mereka menafikan khabar angin tentang pembubaran tu..

    ReplyDelete
  4. ayut pon umor 28 nnt bru leh mgundi..hihihi... :)) dgr gak berita ni td...

    ReplyDelete
  5. kak ina pun first time nak mngundi ni.. hihi

    ReplyDelete
  6. kak ina dah klik semua link yg mv share kat entry ni

    ReplyDelete
  7. tue lh tadi nmpk kwn update status FB jgk .. tp yg pasti bkn dlm masa terdekat nie

    ReplyDelete
  8. kak ina dah klik semua link yg mv share kat entry ni

    ReplyDelete
  9. kena bubar sebelum 23hb ni tapi tak tau la bila

    ReplyDelete
  10. masih menjadi tanya tanya tentang bila pembubaran parlimen ni...

    ReplyDelete
  11. tak tau. dah banyak kali dgr khabar angin.

    ReplyDelete
  12. tahun ni first time deno mengundi:)

    ReplyDelete
  13. ohh...nur tak tahu pun...
    hihihih

    ReplyDelete
  14. Ntah la ble. Rumors byk la. Yg sahihnye xthu :(

    ReplyDelete
  15. hurm.. ssh nk komen kalo bab2 camni...huhuhu

    ReplyDelete