Followers

Monday, March 18, 2013

Home » » Bintang Mencari Bintang Pengenalan 2

Bintang Mencari Bintang Pengenalan 2

Assalammualaikum...

Hari tue MV buat entry bintang mencari bintang..itu adalah episod pertama merangkap episod pengenalan 6 anak didik kepada 6 sifu..semalam ada 6 lagi anak didik diperkenalkan iaitu 



  • Bowl-anak didik sifu afdlin Shauki..Mereka ni berdua tapi xda pula gambar yg sorang lagi..Lawak mmg best semalam...My wani gelak terus..siap lawak mereka sindir si Raja Azura..Kenapa??tengoklah gaya dorang gelek semalam..kalah Awok..hahaha...


credit to Bintang Mencari Bintang TV3
  • Ajo-aku jejaka ohsem..anak didik FBI..finalis kedua yg bergerak secara solo..bekas peserta raja lawak..lawak dia semalam oklah...lawak..cuma nyanyian tak cukup stamina..hehehe...apa2pun mmg terbaek...
credit to Bintang Mencari Bintang TV3
  • Xoxo-anak didik kepada Harun Salim Bachik.Lawak dorang bolehlah..walaupun ada tersasul2..paling best bila dia lupa kunci rumah..nak kejutkan kawan dia dia masuk dalam rumah..pastu keluar balik..hahaha..serius mmg lucu.....
credit to Bintang Mencari Bintang TV3
  • Big too-anak didik sabri yunus.Paling best antara semua malam tadi..walaupun hanya dengan duduk di kerusi lawak mereka meninggalkan kesan..berkisarkan dua orang tua..seorang sudah nyayuk..paling best bila yang seorang tue asyik cakap"apa ke nyanyuknya??"hehe..mmg terbaek..nyanyian pun best..walaupun dorang tak hensem tapi comel...
credit to Bintang Mencari Bintang TV3
  • Gegau -anak didik senario.lawak best dari anak didik mereka yang satu lagi..memang terbaek..walaupun pergerakan mereka agak over kata FBI...FBI yang cakap ar bukan MV..tapi bagi MV dorang mmg best.
credit to Bintang Mencari Bintang TV3
  • Kelawak-anak didik Raja Azura..hahaha..ini memang lawak..sebab MV tertidur sedar2 sudah jam 11.00 malam dan TV tak mati lagi..hahaha...Yang MV sempat dengar ialah lawak pasal bahasa alien....tertidur gara2 penat 1million purple walk
credit to Bintang Mencari Bintang TV3
12 peserta BMB dibahagikan kepada dua kumpulan:
  • Kumpulan A
  1. BOWL
  2. ACHEY
  3. TOCAI
  4. TAPAW
  5. BIG TOO 
  6. KELAWAK 
  • kumpulan B
  1. AJO
  2. GEGAU
  3. TITAN
  4. BOCIK
  5. XOXO
  6. AWOK
Minggu ni akan bermula saingan untuk kumpulan A....sama-sama kita tengok ahad nanti
 


19 comments:

  1. AJ sokong...
    Errrrrr... Camne ni?? Sorang pun AJ tak kenal..
    Hehhehheh..

    ReplyDelete
  2. yeayy deqla tgk semlm... smua lawak..tp kelawak lgsg x lawak..hrp nama je lawak..kohkohkoh

    ReplyDelete
  3. bunda tengok gak semalam...tapi tak bape nak gelak mcm time sinaran passport kegemilangan dulu...

    mayb baru lagi kot...kita tunggu dan saksikan nex week..

    ReplyDelete
  4. peserta dlm gmbr ke tiga tu.. yg sblh kiri.. mcm familiar je

    ReplyDelete
  5. salah sorg kump XOXO tu pernah masuk raja lawak kan..

    ReplyDelete
  6. tak sempat nengok semalam..nk record tp clash ngn channel lain

    org tu kontrol tv nengok bola..huhu..layan cd je la

    ReplyDelete
  7. momo suka xoxo..hehe..hensem tu adaa..hahahaha

    ReplyDelete
  8. solehah tgk part ni. Big too lawak kot. suara diorang pn best bila nyanyi. ada chance nak menang ni. tapi xtaula pemenang ni dipilih cmne kan. harap2 la diorang dipilih.

    ReplyDelete
  9. semua muka2 raja lawak. moga lawak mereka lbh menyerlah, idea mncurah2

    ReplyDelete
  10. mcm kenal jer salah sorg pserta tu..

    ReplyDelete
  11. nini pon follow cerita ni...=D

    ReplyDelete
  12. Salah sorang kumpulan xoxo tu lah yg merosakan kump balas masa maha raja lwak mega 2o12 ari tu..

    ReplyDelete