All About Love: RIndu Bertamu di abu Dhabi
Showing posts with label RIndu Bertamu di abu Dhabi. Show all posts
Showing posts with label RIndu Bertamu di abu Dhabi. Show all posts

Sunday, March 31, 2013

Elyssa Murni -Rindu Bertamu DI Abu Dhabi-

3:30 PM
Elyssa Murni -Rindu Bertamu DI Abu Dhabi-
Assalammualaikum..

Kamu tengok drama Rindu Bertamu Di Abu Dhabi???Elyssa Murni melakonkan watak mira..adik kepada ain..masa MV mula2 tengok dia dalam RBDAD..terus MV teringatkan budak perempuan yang rambut ikal mayang...

Budak yang pernah buat persembahan dengan amelia AF3 waktu final(**kalau x silap)...MV terus terfikir...aik dah besar dah budak ni..


Sumber google
Kenal tak dengan budak kat gambar atas tue...dia selalu berlakon drama masa dia kecik...dan sekarang dia berlakon RBDAD..sebagai mira..

credit to Elyssa M Johari 
Cantik Dan manis kan orangnya..MV cuba cari details mengenai elyssa ni tapi tak jumpa...Sangat sweet kan3x..hehehe..Kamu pernah tengok lakonan dia masa dia kecil????
Read More

Thursday, February 7, 2013

Setia Hujung Nyawa Episod Akhir

5:30 PM
Setia Hujung Nyawa Episod Akhir
Assalammualaikum...

Hari ni episod akhir Setia Hujung Nyawa..minggu depan dah ada cerita baru"Rindu bertamu DI abu Dhabi"..pelakonnya Fahrin Ahmad,Tasha Shila,Fauziah gous,Aiman Hakim Redza,Shah Jaszle,lydiawati & rahim ghazali..

Nanti kita tengok adakah best cerita ni...mcm Cerita Surat Dari langgit Biru yang ganti drama RUBy....SDLB...hehehe

Opps melalut pulak tau.hari ni last episod sudah...apakah yg terjadi dengan rumah tangga  ELsalina Imani & Zain Haikim @ Zain Min HO,,,hahaha...Siapakah wanita yg Mama Zain jumpa di Resort tue???

Adakah Datin akan menrima El??Sama kita saksikannya nnt
Read More