Followers

Wednesday, March 6, 2013

Home » » "Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun"

"Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun"

Assalammualaikum...

Klik Banner untuk join

Syarat penyertaan adalah super simple :(copy dr penganjur)

1. Buat entry bertajuk "Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun"..
2. Tampalkan banner rasmi GA ni seperti di atas dan backlink ke entry ni...
3. Tuliskan sedikit ucapan khas sempena birthday Akiff...

Hah... Simple giler tak? 
Tak wajib nak follow blog aku ni sebab aku tau blog aku ni takde ape sangat pun yang best... tapi kalau tak follow nasib korang la kan kalau terlepas pengumuman pemenang tu nanti... hehehe...
Oh yaa... kalau rajin tu tolong cubit2 skit iklan yg ada dalam blog ni... wakaka... (buat muke tak malu)...


MV join  "Give Away (GA) Birthday Akiff ke-2 Tahun" by Abah Akiff..Syarat pun simple jer kan..

  1. dah
  2. pun sudah..
  3. buat ucapan khas buat akiff...(Selamat ulang tahun kelahiran yg ke-2 akiff...semoga akiff jadi anak yang soleh...jangan nakal2 tau....lepas ni dah boleh jadi abang dah...jangan main tisu kat kereta lagi k...sayang akiff..semoga akiff dikurniakan kesihatan yang sempurna..cepat2 pandai cakap..lepas tue boleh belajar membaca..then bolehlah ambil blog abah jadi  blog akiff..hehehe....SELAMAT HARI JADI AKIFF)
Blog abah akiff ni dah lama MV follow...dan iklan pun MV dah cubit2 tadi...SO pada yg belum join jom join ramai2..DI sini

20 comments:

  1. happy birthday akiff...semoga menjadi anak yang soleh & berjaya didunia & diakhirat, amin.

    ReplyDelete
  2. semoga berjaya MV...
    dan hb untuk aktif.. :)

    ReplyDelete
  3. SELAMAT BERSEGMEN YA...GUD LUCK... dan hepy beday buat akiff...heee!

    ReplyDelete
  4. anda di tag http://justforcontest.blogspot.com/2013/03/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete
  5. smlm perasan gak GA ni....nnt tgk Akiff la jap..2 tahun dh :)

    ReplyDelete
  6. dari ga yg sama

    http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/03/give-away-ga-birthday-akiff-ke-2-tahun.html

    ReplyDelete
  7. Salam singgah dan follow dr GA yang sama :)

    http://beyondtotheinfinity.blogspot.com/2013/03/ya-benar-lah.html

    ReplyDelete