"SIAPA BLOGGER BERTUAH" - All About Love

Thursday, March 7, 2013

"SIAPA BLOGGER BERTUAH"

Assalammualaikum


Klik banner untuk join

MV ditag oleh Ibu Amirul untuk segmen "SIAPA BLOGGER BERTUAH" by Anak En.Yusni..

Syarat-syarat peryertaan(**copy dr penganjur)
- Buat entri yang bertajuk "Segmen : Siapa blogger bertuah by Anak En.Yusni"
- Follow blog Anak En.Yusni (Follower ke 278)
- Tampal banner yang telah disediakan oleh saya di entri tersebut (buat simple2 pOn xper) dan link kan ke salah Anak En. Yusni
 

- Tag kepada 3 orang rakan dan pastikan mereka tahu .
- Siap!!!. 


Tarikh tutup penyertaan
- Penyertaan ini akan berlangsung selama 1 bulan..
- Tarikh tutup penyertaan pada 31.03.2013 jam 11.59 malam
- Pemenang bertuah akan diumumkan pada 02.04.2013

Dan MV tag mereka bertiga


Jom Join Ramai2 Di sini



20 comments:

  1. singgah dtg bila sakit berkurang. Tq for the doa ye MV. Masih X daya nak tinggal komen kat len2 n3. Hrp mengerti ye

    ReplyDelete
  2. MV thanks so much dearie sebab tag Farah... In Shaa Allah...kalau sempat malam ni Farah join... ^_^ thanks once again tau...

    ReplyDelete
  3. selamat bersegmen..meh join yg ni juga..hehe

    ReplyDelete
  4. alahaiii... segmen yg MV tag hari tu pun deqla lom join.. pelan2 yer.. x terkejar lg ni.. hihi.. apapun, terima ksh sudi tag tau.. good luck utk MV!

    PSSTT.. sebnrnya kalo GA @ segmen yg kena like ni amek masa sbb nk kena like fb kan... sini blocked... huhuhuhu...

    ReplyDelete
  5. harap kamu la yg bertuah itu dear :) selamat bersegmen :)

    ReplyDelete
  6. Salam MV..hope MV di sana sihat2 selalu...good luck MV...

    ReplyDelete
  7. selamat bersegmen MV... chill yo!

    ReplyDelete
  8. Hye!! Dah join ke belum Mini GA by Iezwa Razk?
    Kalau belum, jemputlah join ye :)
    Tarikh tamat 10/3/2013.
    Ada 40 hadiah untuk dimenangi.
    Tiga hari saja lagi .CEPATTT!! Sebelum terlambat :)

    http://aqueiez95.blogspot.com/2013/02/mini-giveaway-by-iezwa-razk_15.html

    ReplyDelete
  9. http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-siapa-blogger-bertuah-by-anak.html

    ReplyDelete