Followers

Thursday, June 21, 2012

Home » Terkejut...Sedih....Happy....& Sakit lagi...

Terkejut...Sedih....Happy....& Sakit lagi...

Salam semua....hari ni ada 2 event besar jugalah..first perhimpunan pejawat awam persekutuan & badan berkanun di sabah....yang ni...kira happy punya story lah..sebab kalo event mcm ni Ms Velentine akan jadi penyambut tetamu(wajib walaupun x cute..hahaha)...Ok jangan nak terkejut..hehehe.....

Yang Sedihnya pulak...sebab hari ni last day Dato' SUP(setiausaha persekutuan Sabah) sebab beliau naik pangkat ke turus 3 sebagai ketua pengarah kastam Malaysia...ni yang mengejutkan Ms Velentine sebab beliau merupakan SUP yang paling singkat pernah berkhidmat iaitu selama 9 bulan 6 hari....macam x percaya..rasa baru je nak mesra dgn Dato' tp dah kena berpisah....

Sedih mmg sedih..teringat waktu family day...time tarik tali hari 2,,apa2pun always remember Dato' & Datin...Semoga terus berjaya dalam hidup dan ingat2lah kami warga PSUPS disini.....


kenangan bersama Dato' n Datin...


Dan sorry buat semua kawan2 blogger yg Ms Velentine nda jenguk 2 hari sebab Ms Velentine demam...jangkitan dekat tekak....kejap lagi akan jenguk kamu semua..bye

11 comments:

  1. xpe mis valentine...semoga cepat sembuh ye

    ReplyDelete
  2. nah kalau aku tahu sudah aku kimsalam sama itu dato dan datin dear..hehehe.semoga cepat sembuh ye dear :)

    ReplyDelete
  3. susah mo jmpa org atasan yg mesra rakyat git kan.. nah..moga cpt smbuh la ya..

    ReplyDelete
  4. bykkan rehat ye, jgn lupe mkn ubat..
    moga cepat sembuh.. :)

    ReplyDelete
  5. moga cepat sembuh ye ms velentine..

    ReplyDelete
  6. tq semua...balik karang baru le makan ubat bab ubat 2 buat ngantuk ar

    ReplyDelete
  7. moga cepat sembuh ye ms velentine

    ReplyDelete
  8. semoga cepat sembuh... bykkan rehat dan minum air kosong... :)

    ReplyDelete
  9. aduss nurulpun kena jangkitan kat tekak.mmg panasjer badan..

    ReplyDelete