SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ - All About Love

Wednesday, June 27, 2012

SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ



Salam...tgh blogwalking sana sini ternampak pula segmen ni di blog Yumida...so disebabkan sdh lama nda bersegmen..hari ni sekali lagi join segmen abg Nasz iaitu SEGMEN : BLOGLIST JULAI 2012 NASZ....


Senang jak mau ikut segmen ni cuma perlu jawab "Mengapa saya suka terjah dan baca blog Nasz?".
     = Sebab apa sya suka terjah blog Nasz sebab dia rajin sgt buat segmen2 yang membantu menambah follower bagi blog yang masih kurang follower mcm blog Mrs Velentine ni....


Ok..kalo siapa2 mau join just Klik Sini.. tarikh tutup hari ni iaitu 27.06.2012 jam 10.00 mlm...jom....

9 comments:

  1. gudluck dear,selamat bersegmen dari ayu..hehe

    ReplyDelete
  2. amboiii meriah la nnti followers die kat sini..hihi..selmt bersegmen..

    ReplyDelete
  3. Thanx sudi join. saya dah letak link awak di Bloglist Julai 2012. Boleh check ye?

    From,

    Nasz

    MOHD NASER.COM

    ReplyDelete
  4. salam singgah dri segmen sme:)jmput2 la ke blog ye di http://akmaluv90.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html maseh:)

    ReplyDelete
  5. salam. singgah dari segmen yang sama :D

    dah follow sini

    jom ke blog sy :D
    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/06/segmen-bloglist-julai-2012-nasz.html

    ReplyDelete