Ceritera HaikalAyuWana - All About Love

Tuesday, June 26, 2012

Ceritera HaikalAyuWana


Burung kakak tua...
Hinggap di Jendela..
Nenek Sudah tua...
Giginya tinggal dua..
ancum ancum ancum olala...
burung kakak tua...

Hi semua...Assalammualaikum....lagu kat atas 2  My Wana selalu nyanyi....lama x story tentang anak2 Mrs Velentine kan...so sudi tak kalo nak story tentang depa kat u ols...

inilah dia c penyeri rumah Mrs Velentine


Nak Tau Kenapa Mrs Velentine cakap dia penyeri di rumah...sebab dia ni pantang dengar muzik...dgr muzik je teruz menari....tarian boleh tahan tau kalah mama dia ni...hehehe....kalo dia ni marah senang je nak pujuk....Mrs Velentine nyanyi je lagu chiki Boom..ala rancangan kanak-kanak kat Tv 2...

My Wana ni juga pandai buat senamrobik tau...ahaks!!jan makan hati yea auntie2 sekalian....nak ikut sesi senamrobik adik wana jom...

angkat tangan...turun..picit3x....tangan letak di pinggan goyang4x..pusing2x...(argh ni lah yg Mrs Velentine kena ikut tiap2 hari...hahaha)



yang ni pulak kawaan gaduh kami
My Haikal ni mmg kuat menyakat so adik dia mmg bergabung lawan ngan dia termasuklah mama dia..nak tau kenapa,,,sebab dia power sgt kalo berkata2..smpi mama dia ble terdiam...tp kalo kitorg bergabung pun dia ada backup tersendiri siapa lagi kalo bukan men power(Mr Velentine)....so kira mcm perang jugalah..hahaha...1 lagi tentang hero ni,,dia kalo menyanyi,,,lagu nak tau lagu apa???jan terkejutzzz ya awak semua...

tuhan berikanlah aku cinta...
utk temani ku dlm sepi....

sdh cukup2x sdh
cukup smpi d sini saja...

Nah ambik ko...lagu dia lagu cinta 2...kalah2 lagi mama dia tp mau salahkan siapa??salah mama dia gak sebab pasang lagu2 cinta kat keta..hish2x.....apa dah....

yang ni kakak ayu yg paling kuat makan...


And then yg ni c kakak ayu yang asyik2 fikir makan2x...nak pegi sekolah kena ada makanan..balik sekolah pun makanan...kat keta pun makan...kat rumah jan hairanlah....roti2 kena senantiasa ada...sebab dia kalo bosan asyik nak makan...tp badannya mcm 2 jak..nda juga gendut2x...hehehe


jan marah yea semua...tq sape yang sudi baca...ni hadiah utk kamu semua...
Kami yg senyum utk anda....

and 1 lagi hadiah....
Mr & Mrs VElentine..(ahaks!!jan marah ar)

Bye...senyum tau..tak perlu kata apa2


18 comments:

  1. hehe...xnak kate ape2 la..nak senyum je :)

    ReplyDelete
  2. Bahagianya tgk family mrs velentine

    ReplyDelete
  3. wahh.. first time tgk mrs valentine bersama family cam ni..sweet...one happy family..hope happy2 selalu ya.. :)

    ReplyDelete
  4. muka anak2 iras muka mamanya lebih, jg papanya sikit...hehe

    ReplyDelete
  5. alolo tomei tomei nye kanak2 nih..Cendol pn terkejut lah budak kechil tu nyanyi lagu cinta tu ..dasat woohh..cendol dengr je tp x reti pulak nak nyanyi..hihi
    so sweet lah ur family..smoga dirahmati Allah selalu :)

    ReplyDelete
  6. beznya sis muda2 anak dah banyak..hehe..bez2 esok besar anak plak jd kawan ;-)

    ReplyDelete
  7. aloloo kiut miut pixca² tuh ek..muka ala² chinese look..ader kacukan ke??

    ReplyDelete
  8. haha..besar2 sdh anak kakak..comel2..speseli yg last ada tahi lalat ats bibir tu..hihihi

    ReplyDelete
  9. wahh mcm bahagia tgk anak2 dah besar ..cun2 belaka=)muka mcm korean look..kacukan??

    ReplyDelete
  10. Happy family! ^___^ (*mode : senyum......)

    ReplyDelete