Followers

Wednesday, June 6, 2012

Home » Siapa Yang Suka BergosiP??Lelaki @ Wanita????

Siapa Yang Suka BergosiP??Lelaki @ Wanita????

Salam...penat sdh call sana sini...so merehatkan diri jap lagipun time2 jam mcm ni jarang2 org mau angkt hp sebab mau rehat dh kan..thankz pada yg bagi respon entri ni.....respon anda semua amat dihargai...

Ok balik ngan tajuk entri kita.....Siapa Yang Suka BergosiP??Lelaki @ Wanita????.....jeng2....ada tgk Apa Kata Wanita last week..tertarik ngan isu ni....pasal bergosip...kamu rasa siapa yang paling suka bergosip?????mesti rata2 atau majoriti akan pilih wanita...tapi sebenarnya lelaki dan wanita sama2 suka bergosip....

Kalo diberi pecahan kepada peratusan....perempuan 65% dan lelaki 55% suka bergosip...nah kamu nampak kan..nda kurang bezanya....cuma tajuk gosip tue yang berbeza...kalo perempuan lebih pada hiburan,hal2 berkaitan org sekeliling...manakala lelaki pula kalo bergosip isu lebih pada sukan,politik,isu semasa...dan percayakah korang kalo lelaki ni kalo bergosip mesti pasal perempuan n kereta..tak semua tapi iya kan....kepada kaum adam jan marah ar...hehehe


Nah lepas ni kepada kaum hawa jangan malu2 ok kalo ada yang cakap kita suka bergosip sedangkan kaum adam juga sama...hehehe....terpulang pada orang utk menilai tapi yang yakinnya melalui pengalaman Ms Velentine sendiri sa rasa Wanita dan lelaki mmg tidak akan lari dari bergosip cuma pandai2 kita lah...yang penting jangan mengaibkan dan menjatuhkan maruah org lain...

Ok jaga diri..tingkatkan produktiviti jauhkan kontrovesi....opsssssss macam melodi pula tau..hahaha....bye



17 comments:

  1. perempuan suka bergosip. Laki kalau bergosip pun pasal bola ja, kalau pasal perempuan jarang lah..

    ReplyDelete
  2. msti perempuan..hehe..tp lelaki pun tak kurang nya tau..kdg2 lbh pada kita..hehe

    ReplyDelete
  3. haha...tahu xpe...

    cume lelaki kalau bergosip xberapa nyata gosipnye sbb kurang gaya..kikiki

    xla mcm pompuan siap dgn gaya skali kalau nak bergosip..hehe

    ReplyDelete
  4. aah...mmg betul ms velentine cakap...memasing ade tajuk sendiri..hope jgn aibkan org dh..menarik tajuk ni..rugi terlepas tengok AKW

    ReplyDelete
  5. Perempuan lg hebat kot....
    kalo lelaki ade isu tertentu=)

    ReplyDelete
  6. selagi namanya manusia, kita punya sikap yang lebih kurang sama, cuma bezanya teruk dan tidak je..hihihih

    ReplyDelete
  7. Tapi dari pengalaman M sdri sama ja dua2 tu...

    ReplyDelete
  8. betul tu... sama jer lelaki dan perempuan... dua2 suka bergosif... cuma topic gosip jer yg lain2... hihihi

    ReplyDelete
  9. laki kalau bergosip lagi teruk dr perempuan tau topik die..huhu~~ :P

    ReplyDelete
  10. mmg betul pun...lelaki suka bergosip psl pompuan...haha

    ReplyDelete
  11. Haha! Sama je laki ngan pompuan.. cuma topik yg menjadi bahan gosip tu je yang berbeza..Kesimpulannya, tak perlulah nak tuding2 jari kat sesape.. Kekekeke.. =)

    ReplyDelete
  12. a'ah kan..selalunya yg lbh pompuan la kan tp lelaki pun hebat tau bab2 gosip ni cuma dorang ni pakai ckit cover line..xdelah nmpk cam pompuan ni..kita yg pompuan ni kan x bapa nk pandai cover line.hehe

    ReplyDelete
  13. aah sama je dedua..cma mngkin lbih sikit kt prmpuan..

    ReplyDelete
  14. same je due due dear. ade kenal dgn lelaki yg suke sgt bergosip mengalahkan org ppuan. huhu.

    ReplyDelete
  15. wanita kowt.hehe kalau lelaki2 jarang2 takpun lelaki mcm wanita..hahaha

    ReplyDelete
  16. dengan yakin menyatakan WANITA !! yeahh ! ahahah :)

    entry baru jom terjah :: http://mucuxmellow.blogspot.com/2012/06/jadi-ibu-tapi-tak-kawen.html

    ReplyDelete