Followers

Tuesday, June 26, 2012

Home » Cinta Kerana Paras Rupa????

Cinta Kerana Paras Rupa????


Salam semua...sejuk sgt pulak kat library hari ni..mau beku sdh Mrs Velentine..huhuhu....

"" Ko kasi tggl aku ats alasan yg nda bulih d terima ole akal ! Tp ada ku kesah? aku mencari llki utk di buat suami yg bole bimbing aku ke jln yg bnr. Tp ko nda layak pooooon.. Sdgkn dri ko nda tbimbing mcmna mo bimbing ank urg kn. Ucap Assalamualaikum pn nda pena btl ..huhuhu. Aku mncari llki yg melamar aku dgn Bismillah dgn niat mmg mo ambil aku sbgi suri dlm rumahtgga n mnyayngi n trma aku ikhlas kerana Allah . Bkn llki mcm ko yg mngurat2 tepi jln... Ko tnya aku soalan yg SUPER STUPID .. "KNP AKU X CUBA BGAYA MCM PPUAN LAIN ? KNP AKU PKI TUDUNG DGN BAJU YG BSR ?" <-- apa aku kesah nmpk buruk d mata org ? yg pnting aku JDI DIRI SENDIRI ok . Aku lbh takut azab di akhirat drpd takut d kutuk ole org la... Last warning dr ko , " JGN CARI AKU LG SELAGI KO X UBAH DRI KO JD PPUAN YG BGAYA N RUGGED " hahaha .. WHTEVER la llki .. Teda untung jg aku mo cri ko balik .. Last dr aku , JGN CRI AKU LG SELAGI BLM SEMPURNA IMAN DAN AKAL KO !!. ok assalamualaikum.. ""


Mrs Velentine copy ayat ni dr status one of my friend di Facebook...mungkin bukan semua mcm ni..tp percaya tau tidak kebanyakan lelaki dan perempuan mencintai seseorang kerana paras rupanya..Bak kata dalam file HOore Hoore(betul ke ejaanya?jan Saman ek kalo salah) cinta kerana paras rupa akan hilang dengan pudarnye kecantikan itu..lebih kurang mcm 2 lah....


Bagi Mrs Velentine cantik d luar tak semstinya cantik didalam...yang penting niat kita untuk mencintai orang 2.....ikhlas atau hanya untk menayang sebab ada pakwe @ makwe yg cun seperti Izara Aishah @ Aiman Ridza...tapi harus ingat harga yang perlu anda bayar sekiranya memilih cinta kerana paras rupa kerana risiko anda utk kehilangan mereka adalah tinggi...Kenapa????sebab dah org cantik n hensem mesti ramai yang tertarik kan????


Tapi bukanlah Mrs Velentine menidakkan jodoh itu di tangan Tuhan...kalo benar jodoh anda orang yang rupawan takkanlah pulak sya nak menidakkan...Berdosalah sya melawan ketentuan takdir..tp yang Mrs Velentine mau tekankan disini ialah kalo benar kita cintakan seseirang nilailah ia dr segi lain jan menjadikan paras rupa adalah faktor penarik utama...Ok....


Siapa yang setuju 2 terima kasih...Dan siapa yg kurang senang dgn pendapat Mrs Velentine bolehlah tinggalkan komen tp janlah kasa2 ok(hehehe....takut nnt Mrs Velentine nangis)


Ok lah Bye

7 comments:

  1. tak marah pun.. hehe cuma nak tau n boleh perbaiki..

    dapat yang ada paras itu bonus...

    ReplyDelete
  2. hati lg penting tp kalau dpt yg rupa paras ok tu kira bonus la hihi

    ReplyDelete
  3. dpt cantik tu bonus..umpama kita memilih bj..pasti nk bj yg cantik
    di samping tu jg kena pilih bj berkualiti...jg fleksible..hehe

    ReplyDelete
  4. setuju tu..pilih pasangan biar yg sedang2 saja..tpi iman dan akalnya jgn la cukup2 jak..kalo dpt yg lawa,tu satu bonus..

    ReplyDelete
  5. lagi indahkan kalaumuka cantik..hati cantik..tapi kalau hati baik insyaallah air muka tuh akan baik..=)

    ReplyDelete
  6. ok bah cari yang hensem cantik..digalakkan juga..tp mesti lah selaras dengan dalamannya jg ;)

    ReplyDelete