Followers

Wednesday, June 6, 2012

Home » Keliru...GSF berapa ahli dah?

Keliru...GSF berapa ahli dah?

Salam pagi rabu yang mendung di KK ni....pagi2 BW jap mana yg sempat sebelum memulakan tugas untuk buat follow-up utk majlis perhimpunan anggota perkhidmatan awam sabah bil 2/2012.....so lepas ni tunggulah panggilan dr Ms Velentina yea wahai PA2 kepada pengarah2 jabatan persekutuan dan badan berkanun di sabah...hehehe

Diteruskan ceta....Ms Velentine sebenarnya keliru ngan jumlah GSF sekarang....ada siapa2 yang ble bantu????sebab tgk dah smpi 30 lebih org....tp bila tgk list nama Ms Velentine tiada pula..adakah Masi lagi bergelar ahli atau telah digugurkan sebab tak segar selama 2 bulan....

Sesiapa yang buli tlg Ms Velentine leraikan kekusutan sa sekarang ni.....Pleaseeeeeeeeeeeee.................tq

18 comments:

  1. baru-baru ni Mama Ariani buat 1 post..dalam post tu kita di suruh komen di kotak komen mengesahkan yang kita segar..saya pun baru perasan kemarin..cepat-cepat komen..ini entrynya

    http://wwwmarina-arina.blogspot.com/2012/05/penguguran-akan-dilakukan-jika.html

    ReplyDelete
  2. ms velentine tak bukak blog kak arina ke??

    xpe, walaupun tak tercalon lagi, tp kalau ms velentine rajin datang blog2 orang, orang pasti akan datang dan komen semula..

    jangan sedih2 ye ~ :)

    ReplyDelete
  3. ooo, lupa nak bagitau, mw velentine boleh join GSF facebook kalau nak~ :)

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum..aik org KK pula ya. Saya tengok ada 36 blog yg terkini..apapun saya tetap terjah blog kamu ya MSV

    ReplyDelete
  5. jgn ko sedih2 dear... better tanya mama.. saya pun pening sdh ne..

    ReplyDelete
  6. ada 36.. baru ni, mama keluarkan entri yang aima .. dun worry, kami tetap singgah sini..

    ReplyDelete
  7. better tanya mamaarina...dia lebih tahu hihihi

    ReplyDelete
  8. nanti sis confirmkan sama mama arina k..biar kekusutan terjawab..nway blog sis dh msk my bloglist..blh jenguk sis hari2

    ReplyDelete
  9. jangan sedih2...saya tetap singgah sini...

    ReplyDelete
  10. sis kena pegi jengah blog mama utk cari tahu yer...big boss GSF kite tew...hihi...

    ReplyDelete
  11. sye pun tercari2 blog nie...

    ReplyDelete
  12. terus ke blog mama, boleh semak di kaunter sana..hihih.

    nur pun pening juga haritu, sebab seminggu xon..hehehe

    ReplyDelete
  13. aah nanti try tnya kak arina..

    ReplyDelete
  14. rujuk pada big boss. boleh join page GSF kat FB. ;)

    ReplyDelete
  15. nurul lagi fening.dahlah baru pastu tak phm2 konsep.mmg aii agak slow cket.hahah

    ReplyDelete