Spain Vs Italy.. - All About Love

Friday, June 29, 2012

Spain Vs Italy..

Salam....Euro 2012 sudah sampai ke Final...cakap2 awal yg kononnya Spain Vs Germany sekaligus ulangan final  world cup 2010 nampaknya jauh melesit apabila pagi tadi Germany kalah 1-2 di tangan Italy.

Nampaknya team yang Mrs Velentine pilih semua dah out..mula Croatia...lepas 2 team febret Mrs Velentine england....dan skg Germany....huhuhu....kenapaka???xda luck lah kot...

Mario Balotelli menjadi hero Italy semlam apabila menjaringkan kedua2 gol....haih...memang terbaek lah pemain Manchester City ni,,

Takpelah Peminat Germany, England dan semua yang sdh out 2...agak2 korang Final ni sape yang menang???Spain ada Torres...Italy ada Balotelli....dua2 sama hebat....

Opss...maaf yea kalo ada yang tak berapa nak masuk bila Mrs Velentine Sembang pasal bola sebab ni minat yang x boleh nak dilupakan..hehehe...

 VS
Mrs Velentine tgh fikir nak sokong sape???hahaha....korang pilih yg mana 1????jom kongsi

13 comments:

  1. alamak, mama tak minat bola..tp tekak jela, italy kot sbb teringin nk g italy..eh tetiba..:p

    ReplyDelete
  2. saya tak layan bola..tp setiap malam suami bngn tengok bola..masa sahur bukan main susah..ptt bola ni buat masa puasa..baru senang nak bangunkan sahur haha

    ReplyDelete
  3. huwaaa...sy x tgk pun bola ni. sy rela tidur awal sbb sllu pnt balik dr keja. huhuhu

    ReplyDelete
  4. sama kita msya..aku pn nda layan bola..nda sggup aku bjaga gara2 tgk bola..pgi keja bdn pnt..huhh..nda sggupppp...

    ReplyDelete
  5. ramai org sokong spain..nk spain gak la

    ReplyDelete
  6. team mana yg menang team tu la yg sy sokong hehehe

    ReplyDelete
  7. huhu. spain menanggggggg. ;)

    ReplyDelete