Followers

Monday, June 11, 2012

Home » Tak Menang PUn Takpe..Tahniah!!!!

Tak Menang PUn Takpe..Tahniah!!!!

Salam...ah sape yg belum bangun lagi....mesti semalam ada yang tido lewat sebab tgk final Mentor 6 kan3x....termasuklah Ms Velentine sendiri,....tp syukur dpt gak bangun awal...5.40 dh siap mandi dh....My HaikalAyu pun jam 6 dh siap2 mau pg sekolah...

Ops...melalut pula...semalam Puteri Caroline Menang Mentor 6...So dia dan Mentor dia iaitu Ratu Rock kita pun dptlah duit Rm100 000 seorang...tahniah lah....duit 2 nak buat apa????sedekah lah sikit pada yg memerlukan...ahaks...jan marah ar nnt kena jual...

Oleh kerana Caroline menang..mesti lepas habis je final semalam...ramai lah yg update kat FB...twitter..blog dan sebagainya utk mengucapkan tahniah kat dia...memuji dia...dan berapa kerat kah yang ucap tahniah kat Anas dan zatul?????

TAhniah Anas dan Zatul ..walaupun kamu nda menang tp sya paling enjoy tgk persembahan kamu,,,mcm zatul dlu sya nda minat betul ngan dia..tp lepas 2 dia banyak peningkatan....sama juga ngan Anas...msa mula2 dia nyanyi lagu Adira mak ai...benci sa tgk tp akhirnya bertukar suka....

Walaupun kamu berdua nda dpt 100k...tp sa suka semangat kamu..teruskan berusaha utk menjadi penghibur yang terbaeekkk di Malaysia....Utk kak Ogy Dan Faizal Tahir..tahniah!!!!! kamu berdua telah melakukan tugas yang terbaek......

Utk Ratu rock kita....congratz....bah patak2(kongsi2) tue duit...blekah?????hehehe...bye bah mulakan hari anda dgn semua.....

4 comments:

  1. besttt..caroline mmg terbaekkk :)

    ReplyDelete
  2. yeah..ske gaya bersahaja caroline..jiwa rocker...

    ReplyDelete
  3. deqla suka caroline..haruslah sokong org kelate kan...hihi...lgpun caroline tu nmpk simple dan tak overdos mcm zatul...hihi...jgn mrh yer peminat zatul. :)

    ReplyDelete
  4. hihi. tak layan sgt mentor. tahniah pade pemenang. ;)

    ReplyDelete