Followers

Wednesday, March 1, 2017

Home » » Kakak Cantik

Kakak Cantik


Assalammualaikum...

AL-kisahnya...balik sekolah selasa (28.02.2017)..si Kakak Ayu Cerita..ada budak darjah 6 tanya dia macam ni "siapa yang selalu ambil kau tue,,,yang cantik tue...kakak kau kah?"

Kakak Ayu pun jawablah "bukanlah itu mama Saya"hahaha,,,,terus MV cakap dekat kakak AYu ...wah cantik pula mama kan..hahaha.....agak megah diri di situ kan...

Kakak Cantik...adui budak2 kan..hihi...dengan budak2 jer selalu dapat title cantik..kalau dengan yang dewasa jarang haha....




3 comments:

  1. maybe sebab diorang je kot yang tau menilai hehe

    ReplyDelete
  2. Cuba letak picture kakak cantik tu kat sini...nak tengok kikiki

    ReplyDelete
  3. kakak cantik tunjuklah sikit gambar.. hehehe..
    bebudak nie jujur MV..

    ReplyDelete