Jammed 1borneo-Jalan Ums-Kingfisher-Yayasan Sabah - All About Love

Tuesday, March 14, 2017

Jammed 1borneo-Jalan Ums-Kingfisher-Yayasan Sabah


Assalammualaikum...

Jammed 1borneo-Jalan Ums-Kingfisher-Yayasan Sabah....MV terpaksa cutikan haikalayu sekolah agama petang ni..sebab jammed ya amat menyakitkan kaki mata dan hati..pagi tadi ambik wani dari sekolah agama sudah menempuh jammed....

Pukul 12 lebih lalu masa mau hantar wani ke sekolah rendah terus set dalam kepala...anak-anak cuti lah agama hari ni....sebab tadi pun jammed sudah sampai alam mesra...kalau hantar juga ke sekolah agama..rasanya jam 2.30 petang pun belum sampai....
Add caption
ini semua sebab pembikinan jalan raya flyover yayasan Sabah..satu lorong sahaja dibuka untuk jalan menghala ke kota kinabalu...begitu juga dengan jalan yang menghala ke UMS....so siapa-siapa yang balik menghala ke kk..atau pun mau ke kk...bertabahlah ya....

sakit kaki..sakit hati ...sebab time jammed nilah ..ada nsan2 yang bijak pandai mau jumping queue....nda pasal termaki....kurang pahala...hihi...


mengharapkan kerja2 pembikinan jalan ni selesai lah hari ni..kalau nda terpaksa jalan awal esok pagi...sebab nanti nda sempat punch before 7.30 am....

Buat warga kota kinabalu terutamanya staf ums,staf mini putrajaya,yang berada di kingfisher...bertabahlah kita untuk hari ni..sekian...perkongsian..

4 comments:

  1. area sana mmg gila2 jammednya kan hehe

    ReplyDelete
  2. Benda paling menyakitkan mata time jammed bila org potong que. Macam dia sorang je nak cepat.

    ReplyDelete
  3. Huh, boleh mrs pip bayangkan...
    Dulu before ada road construction tu, jammednya boleh tahan kalau balik petang UMS KK apatah lagi dgn road construction siap jalan di tutup satu lorong...bertabahlah wahai warga KK dan sekitar dgnnya...

    ReplyDelete
  4. Kalau buat pembaikan jalan je mesti mengganggu lalu lintas.. huhuhu

    ReplyDelete