Followers

Tuesday, March 21, 2017

Home » , » Penulis Fatrim Syah

Penulis Fatrim Syah

Assalammualaikum...


Sumber SINI
Bila baca Novel Gaun Cik Bos,Tuxedo Mr. Secretary  MV memang tertarik dengan jalan ceritanya..Teruslah lah google penulisnya Fatrim Syah...

Born Beaufort, Sabah, Malaysia 
Twitter muhammadfatrim
GenreHorror, Romance, Paranormal

Tak sangka penulis ni orang Beaufort.. sekampung lah kita yang encik penulis...hihi...NOvel baru dia Teman Roh nampak menarik...kena masuk dalam list untuk dibaca ni.....

Semoga penulis ni terus menulis cerita2 yang menarik selepas ni dan berjaya dalam kerjayanya.

3 comments:

  1. Yeah!! Novel dia memang best.. Sha nak beli teman roh dengan geng karipap tu.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. MV dah beli temah roh dari penulis..kalau sha nak..boleh direct dgn dia

      Delete
  2. dah baca patung dgn asrama. mmg terbaik

    ReplyDelete