Followers

Thursday, March 16, 2017

Home » » Meja Bulat Sepahtu

Meja Bulat Sepahtu

Assalammualaikum...

Image result for meja bulat sepahtu
sumber google
Program bual bicara meja bulat sepahtu yang disiarkan di astro prima dan maya hd setiap rabu, 9.00 malam bagi MV adalah satu program Tv yang menarik...dah nak habis baru MV update pasal ni kan...

ada 2 episod lagi ..sebelum rancangan ni tamat....semalam artis jemputan iaitu mas idayu...topik pasal mulut puaka dan mulut laser....semua pun kenal mas idayu orangnya macam mana kalau memberi komen di rancangan realiti TV..

Tapi biasanya orang yang bermulut laser dan cakap direct ni hati dorang baik....at least apa yang dorang cakap tue betul...bukan macam mulut puaka....sudah lah ayat menyakitkan hati...lepas tu main tabur jer....


semoga kak nisah ni tabah dan kuat meneruskan kehidupannya

Semalam...untuk segmen wira ...kak Nisah seorang isteri yang terpaksa mengambil alih tugas ketua keluarga...sebab suaminya sakit selepas excident..sedih dengar cerita kakak ni ...apa2pun MV doakan kak nisah terus kuat menempuh dugaan ini..dan semoga suami akak cepat sembuh 

abaikan lukisan di dinding tue
MV suka meja bulat sepahtu ni...astro patut teruskan lagi rancangan ni....walaupun nampak santai..tapi padat pengisiannya...

Siapa yang layan meja bulat sepahtu...kita geng 

5 comments:

  1. Betul..PC pun suka..kalau ditambah sikit waktu siarannya pun ok..terutama bab2 perbincangan atau isu2 utama...sebabnya banyak segmen..macam terkejar2..atau pun kurangkan segmen..

    ReplyDelete
  2. Betul! Sokong dengan apa yang MV cakap. Rancangan ni santai dan padat dengan perisian berguna untuk kita semua. Show kegemaran siqah juga nie :D

    ReplyDelete
  3. lah dah nak habis dah eh. elsa dah terlepas 2 episod 2 minggu lepas huhu sebab sibuk buat kerja je

    ReplyDelete
  4. Sha ada tengok aritu tapi sikit je.. masa ada Erra..

    ReplyDelete