Followers

Monday, March 6, 2017

Home » , , » Nuzul Tersingkir Mentor milenia Battle Ke2

Nuzul Tersingkir Mentor milenia Battle Ke2

Assalammualaikum...


Image result for nuzul tersingkir mentor milenia
sumber google

Nuzul protege kepada Black tersingkir dan menjadikan dia sebagai protege pertama yang tersingkir dari Mentor milenia...anak muda yang berumur 17 tahun ni berasal dari kelantan mempunyai suara yang bagi MV sedap didengar...

Cuma bukan rezekinya lagi..bak kata Datuk Hattan ...tak semestinya tersingkir awal tue kita tak berjaya...tengok saja Ayda Jebat...dia tak menang pun AF..tapi dia lebih terkenal daripada peserta yang masuk ke Final...

Buat Nuzul ...teruskan lah usaha ...semoga berjaya dalam bidang nyanyian....minggu battle ke-2 menyaksikan Qalesya(Protege Tomok) juga mendapat tempat terendah....namun terselamat dan akan beraksi di minggu battle ke 3....

Protege tomok Along  menang battle kedua...apa2pun aura dari Usop tetap di hati ...hihi

4 comments:

  1. Sha tak sempat nak tengok mentor nie..

    ReplyDelete
  2. dah lama x singgah sini...harap MV sihat...tengok juga mentor semalam... suka tengok makcik tu...peserta yg pakai tudung tu...x ingat nama

    ReplyDelete
  3. Tak ada rezeki dia, suara ok la... maybe aura tak da lagi...

    ReplyDelete
  4. teda follow mentor ni btw all the best utk smua pserta =)

    ReplyDelete