Followers

Thursday, June 30, 2016

Home » , , , , , , » 6 Jenis Kuih Raya

6 Jenis Kuih Raya

Cornflakes madu takda dalam gambar 
Assalammualaikum.....

  1. butter cookies
  2. popia mini udang 
  3. batang buruk chese
  4. biskut coklat 
  5. biskut ulat bulu 
  6. cornflakes madu
Alhamdulillah sudah 6 jenis kuih raya yang mampu dibuat...cornflakes madu tiada dalam gambar .....al-kisahnya kuih raya ni sudah dirayakan oleh anak2 MV...bak kata syamimi "mama biskut ni semua sedap,,geram adik,,macam mana ni"

hahaha,,,pandai jak dia...dia tukang makan kuih ,..,,,dia minta kek(cornflakes madu sebab dalam cup)..apa2 jerlah anak2 oi...memang buat untuk di makan ...wani pula tukang makan butter cookies...

Abang dan kakak ..batang buruk chese....Insyallah ada mood akan tambah2 lagi sikit biskut ni

4 comments:

  1. banyaknye buat kuih..rajinlah :)

    ReplyDelete
  2. rajinnya diaa...kite nk buat tp xbuat2 ni canne...

    ReplyDelete
  3. Hahha..time camni la bebudak tu nak makan

    ReplyDelete
  4. Banyak tu kak MV sampai 6. Rajin akak buat sendiri. Siqah beli je semua. Takde talent buat biskut raya 😂😂

    ReplyDelete